• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irving zbog vakcine odbio više od 100 miliona dolara: Kajri otkrio nepoznate detalje - "Postojala je neizvjesnost!"

Autor Dragan Šutvić

Jedan od najkontroverznijih košarkaša današnjice otkrio šta se dešavalo prethodnih godina u njegovoj karijeri.

 kajri irving odbio 100 miliona zbog vakcinacije  Izvor: Profimedia

Mnogo bure podigla je odluka Kajrija Irvinga da se ne vakciniše protiv korona virusa, pa je on veći dei prethodne sezone samo gledao. Igrao je tek na ponekom gostovanju tima jer mu po pravilima u SAD nije bilo dozvoljeno da nastupa na domaćim mečevima Bruklin Netsa, a sada je sjajni plej ponovo pričao o tome.

Nekadašnji NBA trebalo je da napravi najjači trio u ligi sa Kevinom Durentom i Džejsom Hardenom, a zapravo se ekipa raspala poslije tek nekiliko utakmica i bez značajanijih rezultata u mandatu koji su zajedno proveli u klubu. Tokom tog perioda o Kajriju se najviše pričalo zbog vakcinacije, odnosno njegove odluke da ne primi nijednu dozu vakcine! Sada je sjajni košarkaš otkrio da je pred sezonu 2021/22 odbio preko 100 miliona dolara jer nije želio da se vakciniše!

"Odustao sam od ugovora na četiri godine, 100 i nešto miliona dolara. Odlučio sam da budem nevakcinisan. Vakcinisani ili ne, postoji neizvjesnost u vašoj budućnosti. Da li ćete biti u ovoj ligi, da li ćete biti u ovom timu? Morao sam da razmišljam o posljedicama, da bih zbog te odluke mogao da ostanem bez posla", rekao je Irving.

Kajri je prethodnog ljeta smatrao da treba da se donese odluku o svojoj budućnosti, pošto je imao opciju da produži ugovor na još jednu sezonu, ali odnosi sa timom nisu bili na sjajnom nivou.

"Trebalo je o tome da se dogovorimo prije nego što je počeo trening kamp. Jednostavno, nije se desilo zbog mog statusa, da li sam vakcinisan ili nisam vakcinisan. Razumio sam njihovu poentu i morao sam da se naviknem na to. Bila je to teška pilula za progutati, iskreno", dodao je bek Bruklina, koji je nedavno dogovorio novu saradnju sa klubom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC