• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ POBIJEDIO, A ONI SNIMAJU LEBRONA: Legendarni Barkli pobjesnio zbog tretmana Srbina, kakva nepravda

Čarls Barkli je ukazao na činjenicu da je u fokusu javnosti bio Lebron Džejms iako ga je Nikola Jokić "pometlao" u NBA finalu.

 Čarls Barkli ljut zbog tretmana Jakića Izvor: YouTube/Screenshot/NBA on TNT

Denver je "počistio" L.A. Lejkerse u finalu Zapadne konferencije (4:0), ali bez obzira na fantastične igre Nikole Jokića i njegovog tima, u fokusu javnosti ponovo je više bio Lebron Džejms. Ne samo da je Džejms održao konferenciju za pamćenje, na kojoj je pohvalno pričao o Nikoli Jokiću i između redova pričao o penzionisanju, nego su i njegove reakcije više zanimale režisera prenosa od slavlja Nagetsa.

Tako je režiser prenosa poslije "sirene" nastavio da pratio Lebrona Džejmsa sve do svlačionice, dok su sa druge strane igrači Denvera, koji su ostvarili prvi ikada plasman ovog kluba u NBA finale, bili potpuno "sklonjeni" iz fokusa dok su slavili ubjedljivu pobjedu nad Lejkersima. To je zasmetalo i Čarlsu Barkliju...

"Bio sam ljut dok sam gledao televizijski prenos... Svi mi volimo Lebrona. Nije još rekao da se povlači, kada to uradi, ispratićemo sve te stvari. Trebalo je da se radi o Denver Nagetsima, Džokeru, Džamalu Mareju, Majklu Porteru i tim momcima. To je bilo fenomenalno", kazao je Barkli koji nije mogao da razumije zbog čega su režiseri prenosa toliko u fokus stavili Lebrona, ali je jasno da je "Kralj" ipak popularniji od cijele franšize iz Kolorada.

"Gazili su ih, a oni su se vratili i pobijedili i to je impresivno. O tome je trebalo da pričamo cijeli dan", dodao je Barkli o velikom preokretu koji je napravio Denver, nakon "minus 15" na poluvremenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC