• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokiću "skinuo kapu" jedan od najvećih ikad! Razbio je njegov tim, ali mu je poslao poruku: Nikola, čestitam ti...

Autor Dragan Šutvić

Legendarni NBA as čestitao je istorijski uspjeh srpskom majstoru košarke, iako je pobijedio njegove Los Anđeles Lejkerse.

 medžik džonson o nikoli jokiću Izvor: Profimedia

Irvin "Medžik" Džonson, jedan od najvećih košarkaša svih vremena i ikona Los Anđeles Lejkersa, čestitao je Nikoli Jokiću i njegovom Denveru plasman u finale plej-ofa Zapadne konferencije. Srbin i saigrači eliminisali su slavni tim iz El-Eja "metlom" u seriji, 4-0, a Medžik je sportski "skinuo kapu" Jokeru.

"Čestitam Nikoli Jokiću plasman u finale i obaranje tripl-dabl rekorda Vilta Čemberlejna, sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija!", napisao je Medžik (63), petostruki NBA šampion i nekadašnji saigrač Vlade Divca u Lejkersima.

Jokić i ekipa su spektakularno završili sezonu Lebronu Džejmsu i saigračima i imaće bar nedjelju dana za pripremu za početak velikog NBA finala, u kojem je trenutno izvjesno da će igrati protiv Majamija.

Hit vodi protiv Boston Seltiksa 3:0 i tu bi takođe mogla da "radi metla", što svakako bio takođe istorijski uspjeh Džimija Batlera i njegovog tima, bez obzira na to što je Majami mnogo veća i uspješnija franšiza od Denvera.

Za razliku od Denvera, prvoplasiranog na Zapadu poslije ligaškog dijela, Majami je ušao u plej-of kroz plej-in i to težim putem, nakon glatkog poraza od Atlante. U međuvremenu, Batler je zaigrao "džordanovski" i vodio ekipu najprije ka prvoj senzaciji - eliminaciji Milvokija iz plej-ofa, a onda i ka pobjedi u seriji protiv Njujork Niksa, u oživljenom plej-of rivalstvu iz devedesetih.

A sada je na dobrom putu da još dominantnije eliminiše još jednog favorita, moćne i povremeno iznenađujuće "mekane" Boston Seltikse.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

DON

Medžik, definitivno među 3 svih vremena. Neko će se složiti da je bio bolji čak i od Džordana.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC