• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moram da se izvinim Denveru i Jokiću!" Jedan od najvećih ikada potcijenio Nikolu: Biće oni šampioni NBA!

Autor Dragan Šutvić

Medžik Džonson nije vjerovao u Denver, ali se to promijenilo.

 medžik džonson hvali denver i jokića Izvor: Printscreen/YouTube/Denver Nuggets/TODAY

Ako ne dođe do najvećeg iznenađenja u istoriji - Denver i Majami boriće se za šampionski prsten NBA lige. Oba tima vode po 3:0 u mečevima protiv Lejkersa odnosno Bostona, a teško da je iko uoči početka sezone, ako i na njenoj polovini, mogao i da pomisli da će se baš oni tako dominantno "prošetati" do finala. I dok je to donekle razumljivo za Majami, posebno jer su iz "baraža" stigli do finala Istoka, kako prokomentarisati potcenjivanje Nagetsa - najboljeg tima Zapada u regularnom dijelu sezone?

Nisu samo navijači bili "neverne Tome", nego i čuveni košarkaši koji nisu bili ubijeđeni da Nikola Jokić može da odvede svoj tim do samog kraja, pa zbog toga u danima kada su Nagetsi "najljepša priča" NBA, stižu izvinjenja. Pomalo su zakasnila, ali bitno je da su na kraju stigla...

"Moram da se izvinim Denver Nagetsima, dokazali su da su bolji i talentovaniji tim u svojoj pobjedi nad Lejkersima. Pokazali su objema ekipama sa Istoka da su posvećeni osvajanju šampionske titule", napisao je Medžik Džonson na Tviteru, a kao što je svima poznato - jedan od najboljih košarkaša svih vremena je upravo slavu stekao u Los Anđelesu gdje je radio i posije igračke karijere.

"Kada imaš dva superstara potpu Jokića i Mareja koji igraju istovremeno na vrhunskom nivou, kao da su nezaustavljivi. Ako tako nastave u NBA finalu, Nagetsi će biti šampioni svijeta!", napisao je Medžik.

Podsjetimo, Denver će priliku za prolazak u finale imati već u noći ponedjeljak na utorak kada će u Los Anđelesu igrati za "metlu".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC