• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićeva braća "peckala" holivudsku zvijezdu: Naišli na Džeka Nikolsona, teško podnio Nikolinu dominaciju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nemanja i Strahinja, starija braća Nikole Jokića, srela su holivudskog glumca Džeka Nikolsona poslije poraza Lejkersa protiv Denvera.

 Braća Nikole jokića prozivala Džeka Nikolsona Izvor: Twitter/VicLombardi/Screenshot

Nikola Jokić vodio je Denver do pobjede nad L.A. Lejkersima 119:108, a sve sa tribina pratila je i njegova porodica. Pored supruge Natalije, tu su bila i njegova starija braća Strahinja i Nemanja koji su već nekoliko godina prepoznatljiva lica među navijačima Nagetsa, posebno od tuče Jokića i Morisa. Tada su njih dvojica bili spremni i da se umiješaju, dok je saga nastavljena i na društvenim mrežama...

Od tada, nije bilo nikakvih incidenata, ali ponekad se dogode simpatični trenuci poput ustajanja sa mjesta radi "prozivanja" sudija koje, iskreno govoreći, često nisu na Nikolinoj strani, pa smo takvim scenama svjedočili i prethodne noći. Na kraju su bili u zagrljaju mlađeg brata, a došlo je i do "peckanja" sa navijačem Lejkersa. I to jednim od poznatijih!

Holivudski glumac Džek Nikolson više od tri decenije dolazi na mečeve Lejkersa i ima specijalno mjesto kraj terena, a poslije pauze se u plej-ofu vratio u halu i donosio je sreću svom timu pošto nijednom nisu poraženi kada bi ih gledao. Ovoga puta Jokić je prekinuo tu malu tradiciju, a Strahinja i Nemanja imali su susret sa Oskarovcem nakon meča, pa je jedan američki novinar prenio da je bilo i prozivki.

Vik Lombardi je napisao da su Jokićeva braća imala prijatan razgovor sa Džekom Nikolson tokom kog su pale i "prozivke", nakon kojih je glumac bio u žargonu "slan" (salty), što otprilike znači da mu nije bilo naročito drago zbog toga. Nažalost, snimak tog razgovora niko nije uspio da snimi!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC