• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jokić? Šta ti nije jasno, brate?" Mareja pitali kako Nikola toliko dominira, on ostao u čudu: Je l' gledate utakmice?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džamal Marej smatra da je Jokićeva dominacija nešto što se "samo od sebe objašnjava".

 Džamal Marej rekao da je jasno zašto Nikola Jokić dominira Izvor: Printscreen/YouTube/House of Highlights

Nikola Jokić je uspio da uvede Denver u finale NBA lige nakon što je u nevjerovatnom meču postigao 30 poena, imao 14 asistencija i 13 skokova protiv LA Lejkersa. Nakon meča je isticao koliko je ponosan na Džamala Mareja koji se vratio na teren ove sezone i uspio da uđe u top formu do početka plejofa.

Džamal Marej je takođe za Jokića imao samo lijepe riječi, a kada su ga novinari pitali kako objašnjava igre svog saigrača samo je rekao da je valjda sve jasno!

  • Novinar: "Džamale, Nikola je upravo postavio rekord plejofa za najviše tripl-dablova u istoriji plejofa kada je centar u pitanju i prestigao je Vilta Čembrlena. Možeš li da objasniš šta smo vidjeli od njega u ovom plejofu?"
  • Džamal Marej: "Mislim da je to samo po sebi jasno brate. Ako gledaš utakmice on radi nevjerovatne stvari. Igrao je 45 minuta iako je imao probleme sa faulovima, imo je 30 poena, 14 asistencija i 13 skokova, nije to loše. Još u odlučujućoj utakmici. Kao što sam rekao tokom cijelog plejofa je konstantan, bez obzira na to kako ga brane. da li ga udajaju, da li ga tjeraju u reket ili iz reketa... Bio je motor našeg tima kako u napadu, tako i u odbrani, hvatao je skokove svaki meč. Samo gledajte mečeve i jasno će vam biti koliko daje ovom timu."

Sada Denver, Mareja i Jokića ćeka malo duža pauza, a onda i finale NBA lige protiv najvjerovatnije Majamija. Tim koji je počeo plejof u plejin turniru, uspio da preko Čikago Bulsa uđe u doigravanje i predvođen sjajnim Džimijem Batlerom pobijedi niz favorita, ni sada neće ići sa bijelom zastavom u Kolorado. Prve dvije utakmice igraće se na domaćem terenu Denvera, a onda se serija seli na Floridu i domaći teren Majamija. 

Pod uslovom da se ne dogodi čudo i da Boston uspije da nadoknadi 3:0 protiv Hita.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC