• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićeva braća uletjela na teren i napravila šou! Mnogi ih se plaše, pogledajte šta su uradili Nikolinom treneru (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Starija braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, ponovo su bili u centru pažnje poslije plasmana Denvera u NBA finale.

 Jokićeva braća nosila trenera Denvera Izvor: Twitter/Denver Nuggets/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić plasirao se sa Denverom u finale NBA lige pošto je "počistio" Lejkerse 4:0, a nakon još jedne pobjede u Los Anđelesu pripao mu je i MVP trofej za najboljeg igrača serije. To je naravno proslavio sa saigračima i sa porodicom koja ga je sve vrijeme bodrila sa tribina, a čim se meč završio - otrčao je u njihov zagrljaj pošto je nebrojeno puta ponavljao da mu oni daju i najveću snagu u karijeri.

Starija braća Nikole Jokića i ovoga puta su napravila šou pošto su u više navrata "skakala" sa svojih mjesta zbog zaista užasnog suđenja koje je išlo na ruku Lebrona Džejmsa i njegovih Lejkersa, da bi na kraju sišli i na teren i tamo ponovo bili u centru pažnje i neće im dugo biti potrebno da opet budu viralni, kao poslije prozivki Džeka Nikolsona.


Kada su Strahinja i Nemanja ugledali trenera Majkla Melouna, odmah su "skočili" na njega i podigli ga, naravno od sreće. Dugo su se grlili i jasno je da su svi veliki prijatelji, posebno od kada je Meloun "kupio" porodicu Jokić kada je prije nekoliko ljeta sa njima proveo odmor u Somboru. Želio je da bude uz Nikolu koji je uz njega dobio dvije MVP nagrade, a zaslužio je i treću, što posebno pokazuje tekući plej-of.

Osim sa Melounom, Jokićeva starija braća slavila su i sa ocem njegovog saigrača Džamala Mareja, što je još jedan dokaz koliko stvari lijepo funkcionišu u Denveru i da je porodična atmosfera jedan od razloga uspjeha.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC