• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokid'o si ih brale!" Nikola Jokić otrčao kod braće, žene i kćerke u zagrljaj! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je najveću pobjedu sa Denverom proslavio sa svojom porodicom koju je zagrlio, a kćerki dao kačket.

 Nikola Jokić slavi sa porodicom finale NBA lige Izvor: TV Arena sport/screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić se tokom noći plasirao u NBA finale sa Denverom, što je tom klubu prvi put u istoriji da će se boriti za šampionski prsten. Već sada je jasno da je Jokić najveći igrač u istoriji franšize, ali i jedan od najvećih košarkaša u istoriji NBA pošto je prethodne noći uspio da obori rekord star 56 godina za koji se mislilo da će biti zauvijek u vlasništvu čuvenog Vilta Čembrlena, kad to već nisu uspjeli da sruše Džordan, Kobi, Lebron...

Za majstorije u finalu Zapadne konferencije, gdje je tokom serije 4:0 protiv Lejkersa imao tripl-dabl prosjek, Nikola Jokić je dobio i nagradu "Medžik Džonson" za najboljeg igrača finala, a nije nikakva tajna sa kim je prvo poželio da proslavi najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri.


Jokić je imao veliku podršku porodice u Los Anđelesu, pa je prvo otrčao u zagrljaj starije braće Nemanje i Strahinje gdje je jedan od njih izgovorio i "Pokidao si ih, brale", odnosno supruge Natalije koja je sa kćerkom Ognjenom gledala utakmicu i vidjela kako "tata dominira". 

Vidjeli smo vrlo emotivnu scenu, zagrljaj koji sve sažima i najbolje pokazuje koliko je Jokiću trebalo odricanja da bi danas bio tu gdje jeste. Poznato je da do kasnih tinejdžerskih dana nije bio toliko "sportski tip", da je prespavao draft na kome ga je Denver izabrao tek kao 41. pika, ali je ubrzo postao najbolji košarkaš svijeta - i to dvije godine uzastopno. Možemo da kažemo da je ove godine upisao het-trik, ali NBA je ipak nagradila Džoela Embida koji sada od kuće gleda Jokića.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC