• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRALJ DŽEJMS ODMAH IDE U PENZIJU!? Jokić ga "pometlao", a Lebron razmišlja da završi karijeru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lebron Džejms bi mogao da završi karijeru poslije poraza od Nikole Jokića i njegovih Nagetsa.

 Lebron Džejms razmatra da se penzioniše Izvor: TV Arena sport/screenshot

Samo nekoliko sati poslije "metle" Denvera protiv Lejkersa i prolaska Nikole Jokića u prvo NBA finale, američki mediji lansirali su šokantnu odluku da Lebron Džejms razmatra da se penzioniše. Istina, Džejms je veteran, proveo je 20 godina u NBA ligi, poslije odlaska Karmela Entonija jedini je košarkaš "iz klase drafta 2003" koji je u ligi, međutim sve je zatekla informacija da bi odjednom mogao da se oprosti od sporta.

Džejms ima i dalje ugovor na dvije godine sa Lejkersima, pričalo se o tome da će ostati u NBA kako bi zaigrao sa svojim sinom Bronijem, međutim djeluje da je "metla" protiv Nikole Jokića bila malo neprijatnija nego što se činilo i da bi zbog toga "Kralj" već sada mogao da završi karijeru.

"Nije sigurno da li će Lebron Džejms biti u Lejkersima kada počne nova sezona i razmatra penziju, pred njim je period vaganja. Džejms će dobro razmisliti da li će igrati i 21. sezonu pošto su mu preostale još dvije godine ugovora i još 97 miliona dolara je u igri, ali plej-of serija protiv Denvera sve je promijenila", piše poznati američki portal "Bličer Riport" i time su pošteno iznenadili ljubitelje košarke.

Na konferenciji za medije Lebron Džejms je inače bio vrlo raspoložen, koliko se to može poslije "šamara", pa je posebno hvalio Nikolu Jokića i njegovu majstorsku igru tokom plej-ofa za koju je nagrađen i MVP priznanjem "Medžik Džonson" koju dobija najbolji košarkaš konferencijskog finala.

Podsjetimo, Lebron Džejms je ušao u NBA ligu 2003. godine kao prvi pik na draftu kada su ga birali Klivlend Kavalirsi, a do sada je osvojio četiri prstena - dva sa Majamijem i po jedan sa Lejkersima i Kavalirsima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC