• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pustite više MVP i ostavite Embida na miru!" Jokić branio Džoela!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dok bi mnogi drugi likovali nad neuspjehom najvećeg rivala, Nikola Jokić je Džoela Embida javno branio.

 Nikola Jokić branio Džoela Embida Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je sa 30 poena, 14 asistencija i 13 skokova uspio da razbije Los Anđeles Lejkerse i u četvrtom meču finalne serije Zapadne konferencije NBA lige. Tako je odveo Denver Nagetse u njihovo prvo NBA finale u istoriji, a istovremeno je dobio i MVP trofej.

Proglašen je za najboljeg igrača finalne serije Zapadne konferencije, a kada su ga pitali o tom dostignuću, on je riješio da stane u odbranu svog najvećeg rivala! Nakon što je izgubio MVP trku od Džoela Embida ove sezone, uradio je nešto što bi malo ko drugi uradio. Stao je u odbranu Kamerunca!

"Ne mislim o MVP titulama više", rekao je na pitanje o novom MVP trofeju, pa se osvrnuo na Embida: "Mislim da su ljudi samo zli kada pričaju da Embid nije trebalo da osvoji titulu. Ja mislim da je trebalo da je osvoji i mislim da je igrao ekstremno, ekstemno tešku košarku tokom cijele sezone. Bio je zaista sjajan na 82 utakmice ili koliko god da je odigrao", rekao je Nikola Jokić novinarima. 

Takođe kada su ga pitali na šta je najponosniji iz ove plejof serije nije pričao o sebi, svom MVP priznanju ili tome što ga je Lebron Džejms nahvalio poslije svega. Pričao je o Džamalu Mareju!

"Reći ću da je to Džamal. On je bio povrijeđen i imao je jako težak period. Mislio je da će da ga trejduju, a način na koji nas vodi, na koji kontroliše utakmicu, kako pogađa šuteve, kako je unaprijedio odbranu... Igra zaista sjajno, tako sam srećan što igra dobro i što pokazuje koliko je specijalan i koliko vrijedi u ovoj ligi", završio je Nikola Jokić. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC