• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majkl Meloun "ponizio" Jokićeve kritičare: Tad je Nikola imao 140 kilograma, ali...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Denvera Majkl Meloun govorio je o Nikoli Jokiću poslije plasmana u NBA finale.

 Majkl Melon o Nikoli Jokiću: Imao je 140 kilograma Izvor: Twitter/MikeAScotto/YouTube/ESPN/Screenshot

Nikola Jokić će se boriti za šampionski prsten pošto je sa Denverom uspio da "počisti" L.A. Lejkerse (4:0 u seriji) i za to je dobio MVP priznanje kao najbolji košarkaš konferencijskog finala Zapada. Nagrada koja nosi ime po Medžiku Džonsonu je nova u kolekciji Somborca koji ima i dvije MVP nagrade za najboljeg igrača sezone, a da je bilo pravde - imao bi i tri. Ipak, u sezoni u kojoj igra svoju najbolju košarku u životu, nekako ga je pobijedio Džoel Embid.

Svjestan je i Nikola Jokić da to možda nije bilo pravedno, ali pošto mu individualne nagrade zaista ne znače mnogo i generalno ne voli pažnju javnosti, stao je u odbranu Džoela Embida pred medijima, dok je o istoj temi na konferenciji za medije govorio i njegov trener Majkl Meloun.

"To što Jokić radi je stvarno. MVP nagrade su stvarne. Tripl-dablovi su stvarni. Svi ti narativi o statistici su smiješni i ignorantski... Jokić u prosjeku bilježi tripl-dabl u plej-ofu, da li je to nabijanje statistike? Poštujte ga malo zbog toga", podigao je glas trener Denvera koji je istu stvar tražio i od sudija zbog neujednačenog sudijskog kriterijuma, da bi nakon svega radost podijelio i sa Jokićevom braćom koja su meč pratila uživo.

"Kada je Jokić došao i igrao prvu Ljetnju ligu sa nama imao je skoro 140 kilograma, bio van forme, ali vidjelo se da je dobar igrač. Niko, i ako vam neko drugačije kaže jede gov**, niko nije mogao da vidi da će biti dvostruki MVP i da će prestizati rekorde Vilta Čemberlena svake druge noći", iskreno je dodao Majkl Meloun.

Malo po malo, Meloun je od Jokića napravio vodeće lice franšize, a njihova veza nije samo trener - igrač, nego su postali praktično porodični prijatelji i zbog tog odnosa je Denver toliko moćan.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC