• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou Jokića - hoće neko na basket? Nikola razbio Lejkerse, pa se požalio: Više niko neće da igra sa mnom u Somboru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je bio pomalo nostalgičan za vremenima kada su igrališta bila puna djece i kada nije moglo da se dođe na red za basket!

 Niko u Somboru neće na basket sa Nikolom Jokićem Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je još jednim tripl-dablom uspio da izbaci Los Anđeles Lejkerse iz plejofa, a da Denver prvi put u istoriji dovede u borbu za titulu. Sjajnim potezima koji su oduševili i Lebrona Džejmsa dominirao je na terenu, a novinare je zanimalo kako uspijeva da pogađa toliko šuteva van balansa. Odgovor je nasmijao cijelu pres salu. 

"Znate šta, to je moj specifičan šut, uvijek ću ga dati. To što sam van balansa, pa ja sam van balansa cijeli život, tako da je to normalno za mene", rekao je Jokić na oduševljenje svih. 

Nije moglo da prođe ni bez pitanja o društvenim mrežama. Nikola ih je odavno obrisao, a pamti se njegov čuveni "hoće neko na basket" status na fejsbuku. Zanimalo je prisutne, da li i sada traži nekoga za basket?

"Znate koliko je teško naći nekoga za basket ovih dana? Pogotovo u mom gradu? Sjećam se dana kada si mogao da izađeš u pet popodne i ako izgubiš jedan basket moraš kući. A sada je teško naći ekipu za igru, pošto mi igramo 3 na 3, nije 5 na 5. To se nije promijenilo, pa ako neko hoće na basket... Može da me pozove!", rekao je Jokić i dodao: "Ako pratite 3x3, vidjećete da su Srbi jako dobri u tome. Možda je moj talenat baš sa tog basketa 3x3."

Što se tiče društvenih mreža, njegov odgovor zbog čega ih je odavno obrisao je bio kratak i jasan: "Zašto sam obrisao društvene mreže? Mislim da je to gubljenje vremena", završio je Jokić. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC