• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA TO ŠTO JOKIĆ RADI, 270.000.000 DOLARA JE MALO!

Autor mondo.rs

Majkl Porter senior je imao da kaže riječ-dvije o vaspitanju i ponašanju Nikole Jokića.

 ZA TO ŠTO JOKIĆ RADI, 270.000.000 DOLARA JE MALO!  Izvor: Youtube/printscreen/What Drives Winning

Nikolu Jokića obožavaju saigrači, ali ga obožavaju i roditelji njegovih saigrača! Jedan od mladih momaka koji je mogao mnogo da nauči od srpskog centra je i Majkl Porter junior. Krilni košarkaš koji je ove sezone uspio da se vrati na teren poslije povreda igra sjajno, a sada se oglasio njegov otac.

Majkl Porter Senior je takođe igrao košarku i to na Univerzitetu Nju Orelans, a nakon toga se bavio trenerskim poslom. Sada je glavni zaduženi za razvoj mladih igrača na jednom koledžu, a na tviteru je pisao o tome koliko je Nikola Jokić značio za razvoj njegovog sina: 

"To što je Majkl u blizini Nikole Jokića svakog dana je bilo ključno. Veoma je uticao na mog sina, ali i na sve mlade momke u toj svlačionici i vrijedi mnogo više od tog supermaksimalnog ugovora koji ima. On je pokazatelj kako izgleda sjajno vaspitanje. Njegovi roditelji mora da su ponosni". rekao je Majkl Porter senior.

On itekako zna dosta toga o roditeljstvu, pošto  je otac osmoro djece: Bri, Sijere, Majkla, Džonte, Kobana, Dževona, Ajzaka i Džejde. Bri i Sijera su igrale košarku, kao i Majkl i Džonta, ali je samo Majkl počeo profesionalno da se bavi ovim sportom i od 2018. godine igra za Denver. 

A ugovor o kome priča je super maksimalni ugovor kojim se Jokić obavezao na vjernost Denver Nagetsima u narednih pet sezona. On će za to vreme dobiti 270.000.000 dolara, a već prve sezone po potpisivanju uveo je Nagetse u finale. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC