• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ JOŠ NE ZNA RIVALA U FINALU - NIŠTA OD METLE: Ako se Boston vrati, to će biti najveći preokret u istoriji

Boston je dobio meč na gostovanju i smanjio rezultat u finalu Istoka na 1:3.

 Boston Majami 116 99 NBA liga Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić i njegov Devner i dalje ne znaju protiv koga će igrati u finalu NBA lige. Djelovalo je, pa i dalje djeluje, da će to biti Majami, međutim zvanična potvrda će morati da sačeka bar još malo. Boston je uspio da napravi "brejk" u seriji (116:99) i tako su izbjegli popularnu "metlu", ali da li je to sve što ćemo vidjeti od njih u ovoj seriji lili slijedi najveći preokret u istoriji američke košarke?

Nikada od kada postoji NBA nije se desilo da tim napravi preokret poslije 0:3. Viđali smo u tri slučaja da izjednače, pa da izgube u sedmoj utakmici (Portland 2003, Nagetsi 1994. i Niksi 1951. godine), ali i dalje na osnovu svega prikazanog u ovoj seriji, Boston ne djeluje da ima kapacitet za tako nešto.

Iskoristili su Seltiksi opuštanje, možda i prerano slavlje tima sa Floride, koji imak nije imao ovoga puta toliko raspoloženih igrača uloge. Batler je zabilježio 29 poena, devet skokova i pet asistencija, Gejb Vinsent je postigao 17 poena, ali samo jednu trojku ovoga puta, Kejleb Martin se zaustavio na dvije i 16 poena, dok i Adebajo nije bio "sila" pod košem kakva zna da bude - samo deset poena i pet skokova.

Sa druge strane "zapalio" se Tejtum sa 33 poena, 11 skokova i sedam asistencija, dok je Braun doda 17, Vajt 16, G. Vilijams 14, Horford 12, Smart 11... Serija se sada vraća u Boston gdje će "vrelina" gledati da "završi posao".


"Slušaćemo malo muziku, malo ćemo da pijemo pivo, pa kvalitetno vino, nasmijaćemo se zajedno i onda ćemo da dobijemo ovo zajedno", kazao je neopterećeni Džimi Batler nakon neočekivanog poraza Majamija koji je najviše obradovao Nagetse jer će na papiru igrati protiv umornijeg rivala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC