• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - poslije serije sa Zvezdom odlazi iz Partizana?

Autor Dragan Šutvić

Grčki mediji najavljuju zvučan transfer igrača Partizana. "On je prva opcija za to mjesto", objašnjavaju.

 dante egzum odlazi iz partizana u panatinaikos  Izvor: MN PRESS

Za vrijeme derbija Crvena zvezda Meridianbet - Partizan u finalu ABA lige, grčki portal "SDNA" objavio je da je košarkaš crno-bijelih Dante Egzum želja Panatinaikosa. Atinjani su doveli trenera šampiona Turske, Ergina Atamana, i veoma ambiciozno ulaze u sljedeću sezonu. Nedjeljama se nagađa da su se već dogovorili sa košarkašem Zvezde Lukom Vildozom, kao i da im je meta "broj jedan" Partizanov kapiten Kevin Panter.

"Dante Egzum je prva meta Panatinaikosa za poziciju plejmejkera", objavio je novinar "SDNA" Tolis Kocijas. I ta objava potvrđuje visoke ambicije "zelenih" iz Atine, koji će sigurno imati moćan tim pod vođstvom turskog stručnjaka, dvostrukog šampiona Evrolige sa Efesom. Egzum je došao prošlog ljeta iz Barselone i ostavio sjajan utisak u crno-bijelom. U "Žocovom" timu je od starta sezone jedan od najbitnijih igrača.

"Prelazni rok za imena visokog ranga u Evropi još nije počeo, ali biće veoma ozbiljnih promjena i sigurno je da ćemo imati tim koji će ciljati Fajnal-for Evrolige i titulu prvaka Evrope", rekao je Ataman turskim medijima poslije osvajanja titule sa Efesom.

"Na kraju krajeva, ne radi se samo o treneru, niti o tome šta trener može sam da uradi. Radimo sve u dogovoru sa upravom Panatinaikosa i sigurno će biti veoma jak tim, ali ne mogu da sada dam imena. Za dvije-tri nedjelje, transferi će početi da se događaju", dodao je Ataman.

PAO čeka bolje dane duže od 10 godina. Tačnije, od rastanka Željka Obradovića, sa kojim je osvojio pet od svojih šest titula prvaka Evrope. "Ništa nije garantovano u sportu, ali kao što znate, ako sam uspio da psostavim nove temelje u Sijeni, Bešiktašu, Galatasaraju i Efesu, sada sam pred novim izazovom. Pokušaću da to ostvarim i sa Panatinaikosom", rekao je Ataman.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC