• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hitno saopštenje Zvezde: "Nisu naši navijači ubacivali predmete na teren!"

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda se oglasila povodom dešavanja zbog kojih je kasnio početak "vječitog derbija".

 crvena zvezda nisu naši navijači ubacivali predmete  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se još jednom oglasila, sada nakon odigrane treće utakmice finala ABA lige u kojoj je pobijedila Partizan 91:78 i tako smanjila na 2:1 u pobjedama i produžila ovu finalnu seriju. Klub sa "Malog Kalemegdana" oglasio se povodom incidenata sa početka utakmice.

Kada su igrači Partizana izašli na teren zasuti su predmetima sa tribina, a zbog toga je na kraju utakmica kasnila 55 minuta i počela je u 20:55. Kako se navodi u saopštenju ta lica nemaju veze sa Crvenom zvezdom i klub ispituje njihovo ponašanje. Takođe se govori i o potezima igrača Partizana tokom zagrijavanja i ulaska na teren. Saopštenje prenosimo u cjelosti. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da ima saznanja da su dio incidenata pred početak utakmice broj tri finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom! KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom! Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedjelju uveče.

Dvorana "Aleksandar Nikolić" je "pokrivena" kamerama, o svemu su obaviještene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbjeđvanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavijestiti javnost o kome se radi. KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasjedaju na bilo kakve provokacije poput "pozdrava" publici srednjim prstom tokom zagrijavanja i postignutih koševa, kao i krajnje "zanimljiva" zagrijavanja pojedinih igrača.

Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vrijeđajući nikoga iz protivničke ekipe! Utakmica broj 4 igra se u utorak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić"", navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

KobraCZ

Da li ima neko da poveruje u ove budalaštine. Evo ja bi stvarno voleo da znam da ima neko ko u ovakva sr...a veruje. Ko može i da pomisli da bi se ovo moglo desiti Zvezdinim navijačima jos u Pioniru, da im tek tako tamo neki uđu na kop i bacaju, ko god je ove budalaštine pisao nije mogao veće budalaštine napisati. Verujem da se već većina Zvezdaša stidi ovog saopštenja, ja prvi se stidim saopštenja, a deset puta bi se više stideo da je ovo istina i da smo tako nisko pali da nam one gnjide tek tako po tribini šaraju, uh, necu o tome ni da razmišljam...

King

Mislim da niže od ovoga ne može. Čović još jednim saopštenjem nadmašio i sam sebe. Sta li ce mu ozlogašeni navijači Zvezde sa tribina reci na ovo kad su im u sred kopa se stacionirali nepoznati likovi i ovo uradili, pa koja je to bruka za njih neustrašive i najbolje navijači... E stvarno ste ciganija i to ona teška... Piiii... Pametnom dosta!

Sis

@King bolji odgovor im ni Šekspir ne bi složio, svaka ti je ka u Njegoša...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC