• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ZVIŽDI, PJEVAJ, NAVIJAJ, ALI NE UBACUJ NIŠTA!" Nedović se oglasio: Ježio sam se cijeli meč, molim vas nemojte!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni bek Crvene zvezde Nemanja Nedović pozvao je navijače da ne ubacuju ništa na teren tokom četvrtog meča finala ABA lige.

 crvena zvezda partizan nemanja nedović  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je savladala Partizan 91:78 i tako smanjila na 2:1 u seriji finala ABA lige, pa samim tim i produžila ovu seriju na bar još jedan meč. Ipak meč nije prošao bez incidenata pošto su na početku utakmice ubacivani razni predmeti na teren i utakmica je zbog toga kasnila.

Najbolji pojedinac crveno-bijelih na ovom meču Nemanja Nedović osvrnuo se poslije utakmice na atmosferu koja je po njegovim riječima bila sjajna, ali je apelovao na navijače da u narednom meču ne ubacuju ništa na teren jer postoji mogućnost pražnjenja hale. 

"Sjajna atmosfera, ježio sam se cijelu utakmicu i apelovao bih na naše navijače jer znaju koliko nam znače i ako mogu da nešto ne ubacuju na teren jer će se prazniti hala, nema potrebe da se to radi i da se gađa protivnik. Zviždi, navijaj, pjevaj, ali ne ubacuj ništa na teren", rekao je Nedović medijima poslije meča. 

Osvrnuo se i na sam meč i naglasio da je uprkos pobjedi od 13 poena razlike ovo zapravo bio jako težak i tijesan meč koji je mogao da ode na obje strane. 

"Teška utakmica za igranje, baš teška utakmica i mislim da je moglo da bude na jednu loptu i hvala Bogu pa smo se nekim potezima odlijepili i za dva dana nas čeka nova utakmica, a ovu da zaboravimo", dodao je Nedović. 

Crvena zvezda i Partizan igraju četvrti meč finala ABA lige u utorak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić". Trenutno je 2:1 u seriji za crno-bijele, a igra se na tri pobjede. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC