• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se oglasila saopštenjem pred finale ABA lige: "Oprez, pojedinci pokušavaju da prodaju..."

Autor Dragan Šutvić

Treći meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana igra se u hali "Aleksandar Nikolić".

 lažne karte za utakmicu crvena zvezda partizan  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u nedjelju uveče nastavljaju finalnu seriju regionalnog takmičenja, a ni ovaj susret nije mogao da prođe bez saopštenja. Oglasili su se crveno-bijeli i to veoma važnom porukom upućenom svojim navijačima - pred treći susret u seriji kruže lažne ulaznice za utakmicu!

Crvena zvezda je osjetila potrebu da zaštiti svoje navijače i reaguje saopštenjem, u kojem do detalja opisuje kako izgledaju karte za meč protiv Partizana. Ulaz u halu neće biti moguć sa odštampanim kartama, već samo onima kupljenim na blagajni. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Pred treću utakmicu finala regionalne lige KK Crvena zvezda Meridianbet je došao do saznanja da su se pojavile online/digitalne karte koje pojedinci pokušavaju da prodaju navijačima. Pozivamo sve navijače na oprez, jer sa falsifikovanim kartama ulaz u halu neće biti omogućen! Obavještevamo sve navijače Crvene zvezde da za večerašnju utakmicu ne postoje online ulaznice - odštampane sa QR kodom, već samo regularne tickets.rs karte kupljene na blagajni. Ulaz u halu neće biti dozvoljen bez validne karte za večerašnju utakmicu! Svaki pokušaj bilo kakve malverzacije sa ulaznicama biće sankcionisan od strane obezbjeđenja i organa reda! Navijajte fer i sportski i budite uz Crvenu zvezdu!"

Podsjećamo, treći meč finalne serije ABA lige na programu je u nedjelju, 18. juna, od 20:30. Partizan je pobijedio prva dva meča pred svojim navijačima, pa će šansu za trofej imati na terenu najvećeg rivala. Sa druge strane, Zvezda želi da izbjegne "čišćenje", stigne do pobjede i četvrtog meča u kojem bi mogla da poravna rezultat u finalnoj seriji. Ukoliko bude potrebe peti meč će se igrati na Partizanovom terenu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC