• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Molimo navijače da ne vrijeđaju nikoga!" Duško se oglasio pred meč sa Partizanom: "Da pokažemo da smo drugačiji"

Autor Dragan Šutvić

Duško Ivanović i Stefan Lazarević se oglasili pred treći meč sa Partizanom.

 crvena zvezda partizan duško ivanović najava  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mora da pobedi Partizan u trećem meču finalne serije ABA lige ako želi da zadrži šanse za odbranu titule. U prva dva meča u Areni crno-bieli su slavili i sada se serija seli u "Pionir". Crveno-bijeli su pod imperativom trijumfa, u suprotnom će titula otići u ruke večitog rivala.

Meč se igra u nedjelju od 20.30 časova, a uoči tog duela oglasili su se Duško Ivanović i Stefan Lazarević.

"Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja, iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića dodatne adute. Mi sa druge strane moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija. Znam da će nam naši navijači dati veliku podršku u nedeljnoj utakmici, uvijek je bilo tako i mnogo znači, samo ih molim da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vrijeđaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina", rekao je Ivanović.

Stefan Lazarević vjeruje da će Zvezda uspjeti da produži seriju.

"Idemo korak po korak sa željom da pobedimo u trećoj i produžimo seriju. Sada ćemo imati naše navijače kao ogromnu podršku. Ipak, na prvom mjestu treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dvije utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobjeda u trećoj utakmici. Naši navijači znaju da prepoznaju važan trenutak, ovaj jeste važan, nismo bili u ovoj situaciji da smo krajem juna u ovakvoj seriji, sa ovolikom pauzom, sada i u rezultatskom zaostatku. Znam da će nam dati podršku kakvu nema niko, samo apelujem na njih da bodre nas, da ne bacaju ništa na teren, da ne vrijeđaju nikoga, već da fer sportski i korektno usmjere svu pažnju ka nama. Borićemo se, da bi došli do cilja moramo da idemo utakmicu po utakmicu", zaključio je Lazarević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC