• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POKAŽIMO DA NISMO ISTI, MI SMO CRVENA ZVEZDA! Saopštenje crveno-bijelih pred Partizan: Upozorili smo ABA ligu

Crveno-bijeli se oglasili pred derbi u finalu ABA lige.

 Crvena zvezda saopštenje pred meč sa Partizanom Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda Meridianbet oglasio se pred nastavak finalne serije ABA lige i prije selidbe serije u halu "Aleksandar Nikolić", pred navijače Zvezde. Crveno-bijeli su apelovali da ne bude vrijeđanja, upozorili su ABA ligu da "neće moći da sankcioniše ono što nije u prva dva meča" i uz apel poručili "nismo isti".

"KK Crvena zvezda želi da se zahvali na ogromnom povjerenju našim navijačima koji su u petak u ranim jutarnjim časovima u velikom broju zaposjeli blagajnu hale, što je još jedan pokazatelj povjerenja koji imaju u naš tim i klub koji je pred ispitom…a koji će u nedjelju imati krcatu halu kao podršku".

"Svjedoci smo da po mnogo čemu prve dvije utakmice atmosferom nisu bile dostojne bilo kakvog finala, osim ako neko misli da su najprizemnije uvrede na račun kluba, članova kluba, igrača, od kojih su mnogi i reprezentativci Srbije, pa i njihove supruge i članove porodica, bacanje sitnih predmeta u teren, provokacije treneru kluba i dobacivanja „novinara“ koji su se već istakli po istom „ponašanju“ i ranije, vrijeđanje preko zvaničnog razglasa u dvorani – normalan dekor i 'fantastična atmosfera'".

"Klub je zato već upozorio u petak sportskog direktora lige i komesara za suđenje Milije Vojinovića i Srđana Dožaija da po kriterijumima koje su zauzeli – odnosno nisu, neće moći da sankcionišu niti ćemo to dozvoliti, da bilo šta od onoga što je dopušteno u utorak i četvrtak bude razlog, za bilo kakve mjere od strane prvog sudije u utakmici broj tri. Jer ta 'pravila' nismo postavili mi, već neko drugi ili 'treći'".

Bez obzira na sve, pokažimo ponovo zašto nismo isti… KK Crvena zvezda Meridinabet apeluje na sve koji će doći u nedjelju u halu da bodre crveno-bijele, da navijaju sportski, fer i korektno samo za naš tim, da ne vrijeđaju ničije porodice, majke, supruge, da ne daju nikakva imena i epitete klubu protiv koga igramo, da ne ističu nikakve transparente od kojih je većina u prve dvije utakmice bila samo dokaz primitivizma i života u nekom paralelnom svijetu. Jer smo mi Crvena zvezda".

"Navijajmo kako znamo i kako smo već pokazali da možemo, bez ikakvih provokacija, bacanja bilo kakvih predmeta na teren (koje neko možda i priželjkuje) sportski, korektno jer će momcima na terenu uz punu halu biti lakše da dođu do cilja u nedelju u sportskoj atmosferi".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC