• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOLIM? DA IDEM JA? HAJDE RECITE SAD! Cirkus na konferenciji za novinare poslije derbija Partizan - Zvezda!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizanov portparol zamolio je trenera Zvezde da ostane i izvinio mu se.

 Duško Ivanović komentarisao poraz Crvene zvezde od Partizana Izvor: YouTube/ BC Partizan TV

Crvena zvezda Meridianbet doživjela je poraz i u drugoj utakmici finala ABA lige protiv Partizana, a trener crveno-bijelih Duško Ivanović prvo je došao na konferenciju za novinare.

"Čestitam Partizanu, iskoristio je vrlo dobro prednost domaćeg terena i vodi 2-0. Mi smo večeras igrali puno bolje u prvom poluvremenu, imali smo šanse da pobijedimo, ali mislim da smo darovali ovu pobjedu Partizanu sa nekim promašajima. Naročito sa padom u odbrani u drugom poluvremenu, ali dobro. Skor je 2-0, igra se na našem terenu, ništa to nama ne mijenja, ni naš filing da možemo da pobijedimo, ni naš plan da osvojimo."

Na to je neko dobacio "Uvjereni ste, je l' da?", a Ivanović je odgovorio začuđeno? "Molim? Šta je ovo bilo? Da idem ja? Imajte malo respekta, ja imam respekta prema vama. Ajde recite sad slobodno..."

Na to mu se portparol Partizana Ivan Ivković izvinio zbog upadice. "Ajde recite još nešto, recite sad slobodno", obratio se Ivanović toj osobi, ali nije bilo nastavka dijaloga.

U nastavku konferencije, na pitanje šta Zvezda može da promijeni u sljedećoj utakmici, Ivanović je primijetio: "U utakmicama. Nama je falilo to da smo zaboravili da utakmica traje 40 minuta u odbrani."

"Ja strašno vjerujem svojim igračima, znam šta oni mogu. Ako neko hoće da osvoji finale, ne može da ima sumnju da će da pobijedi. Ni ja, ni moji igrači. I ja nemam sumnju", rekao je Ivanović.

"Igraćemo sa maksimalnom energijom koju možemo da imamo. Promašiti zicer je sastavni dio gire. Izgleda lako, ali nekad je teško pogoditi, iako to izgleda nemoguće. Nemojmo da mislimo da je lako. Iz publike jeste, ali nije baš tako. Ali nadam se da ćemo te zicere pogoditi u narednoj utakmici."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC