• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELJKO OBRADOVIĆ O VRIJEĐANJU NEMANJE NEDOVIĆA: Ne pitajte to mene, bavite se time ko provocira i zašto provocira!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana o uvredama na račun košarkaša Zvezde

 Željko Obradović o uvredama za Nemanju Nedovića Izvor: TV Arena sport/screenshot

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Nemanje Nedović vrijeđan je u Partizanovoj Štark areni tokom drugog "vječitog derbija" u finalu ABA lige, a uvrede su bile usmjerene prema njegovoj supruzi. Poslije utakmice, trener crno-bijelih Željko Obradović bio je upitan da li je to čuo i ako je čuo, zašto nije reagovao i prekinuo takva skandiranja.

"Da vam kažem nešto, pokušavam da budem koncentrisan na vođenje tima. Bilo je sigurno, neke stvari sam čuo, neke nisam, to sigurno nisam čuo. Ali mislim da to i nije moj posao, prvi dan kad sam postao trener Partizana insistirao sam na nekim stvarima i recite mi da li sam ikad dosad rekao bilo kakvu ružnu riječ o bilo kome, molio sam na fer i sportsko navijanje, to je šta ja mogu drugo da uradim. Na mnogo većem nivoima se to rješava, to sam vam već govorio, to je kod vas, vi imate pero u rukama. Nemojte meni da postavljate to pitanje, već tamo gdje treba da se postavi, bavite se time ko provocira i zašto provocira. Istaknite to, uradite to", rekao je Obradović.

"Poslije jedne konferencije ovdje se pisalo da sam bjesnio, a da li sam bjesnio ili sam odgovorio na najnormalniji način? Jesam ja nekad bjesnio ovdje, evo pitam vas sad? Vraćamo se na staru priču, kad se sve završi, Zakon o sportu sve rješava. Ne treba vulgaran biti prema bilo kome, prema akteru, bilo kome", dodao je trener Partizana.

Partizan je trijumfom u obje utakmice u Štark areni maksimalno iskoristio prednost domaćeg terena i sada odlazi u Zvezdin "Pionir" sa vođstvom 2:0 i imaće šansu da u nedjelju osvoji titulu regionalnog prvaka, a ujedno i da "ovjeri" mjesto u Evroligi sljedeće sezone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC