• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion BiH predstavio novu igračicu, stigla reakcija iz Brčkog: "Ima ugovor sa nama, pokrenućemo postupak i tužbu!"

Autor Dragan Šutvić

KK Lavovi iz Brčkog reagovao je na objavu Orlova.

 lavovi o prelasku milice đokić u orlove  Izvor: KK Lavovi Brčko

Milica Đokić, jedna od najtalentovanijih košarkašica Republike Srpske u svom uzrastu (2005.) i reprezentativka Srbije, potpisala je prije nekoliko dana ugovor sa ŽKK Orlovi iz Banjaluke.

Dosadašnja članica brčanskh Lavova dogovorila je saradnju sa šampionom BiH, ali prema posljednjim najavama iz Brčkog, ova situacija je tek dobila zaplet...

Naime, brčanski klub se na svom sajtu oglasio saopštenjem, navodeći da klub nije dao saglasnost za prelazak Milice Đokić u drugi klub i da ova košarkašica ima važeći ugovor sa klubom, zbog čega će, kako navode, biti pokrenuti disciplinski postupak pred KS RS i tužba protiv igračice.

Saopštenje Lavova prenosimo u cjelosti.

"Košarkaški klub Lavovi Brčko obavještava kompletnu sportsku javnost da je Milica Đokić i dalje član KK Lavovi Brčko.

Takođe, obavještavamo javnost da KK Lavovi Brčko nije dao saglasnost za prelazak igračice Milice Đokić u drugi klub. S obzirom na činjenicu da Milica Đokić ima važeći ugovor sa KK Lavovi Brčko i da je KK Lavovi Brčko ispunio sve preuzete obaveze iz ugovora, prelazak u drugi klub je moguć jedino uz poštovanje i svih ostalih odredaba iz istog preuzetih od strane igračice i njenih zakonskih zastupnika, a koje se odnose na mogućnost prelaska igračice u drugi klub.

Na osnovu prijave odgovornog lica, protiv Milice Đokić u narednom periodu biće pokrenut disciplinski postupak pred nadležnim organom KK Lavovi Brčko, a u skladu sa članom 12. i članom 51. Disciplinskog pravilnika KK Lavovi Brčko. Takođe, nadležni organ KK Lavovi Brčko u narednom periodu donijeće odluku o pokretanju disciplinske odgovornosti Milice Đokić pred organima Košarkaškog saveza Republike Srpske.

Pored toga, pravni tim KK Lavovi Brčko razmatra i mogućnost podnošenja tužbe pred Osnovnim sudom u Brčkom protiv Milice Đokić i njenih zakonskih zastupnika, radi zaštite interesa KK Lavovi Brčko u ovom slučaju.

O daljim koracima i postupcima po ovom pitanju, KK Lavovi Brčko blagovremeno će obavještavati sportsku javnost", navedeno je u saopštenju brčanskog kluba.

U prošloj sezoni, Milica Đoković je u prvenstvu BiH prosječno postizala 14.8 poena, te bilježila 4.9 skokova i 3.8 asistencija.
Kada je riječ o WABA ligi, bilježila je 10.1 poen, 4.3 skoka i 3.4 asistencije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC