• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDU ČEKA NAJBITNIJI MEČ SEZONE - NAVIJAČI OPET ISPRED PIONIRA: Lazić održao govor, Nedović donio kartonskog "Despota"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pred Crvenom zvezdom je posljednji i najbitniji meč u sezoni, a titula u ABA ligi zavisi od učinka na gostovanju Partizanu. Raspoloženje je i pored toga odlično.

 Navijači KK Crvena zvezda posjetili košarkaše pred peti meč finala ABA lige Izvor: Twitter/kkcrvenazvezda/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde upisali su dvije pobjede na svom terenu, a da bi odbranili titulu u regionu, moraće da savldaju najvećeg rivala i na gostovanju. Pred peti meč finalne serije ABA lige crveno-bijeli košarkaši imali su posjetu navijača, koji su se ponovo okupili ispred hale "Aleksandar Nikolić". Uz pjesmu "Zgazi ih sve" navijači su željeli da pruže podršku svojim ljubimcima pred kojima je posljednji meč u sezoni.

Čini se, barem na snimcima koji su se pojavili na zvaničnom kanalu kluba, da je raspoloženje ispred hale bilo na izuzetnom nivou. Kapiten Branko Lazić održao je kratak govor navijačima, a zatim su se svi zajedno pozdravili prije nego što su se košarkaši Zvezde vratili u halu. Zajedno sa navijači i igračima Zvezde ovom neobičnom okupljanju prisustvovao je i kartonski Stefan Lazarević, kojeg je Nemanja Nedović iznio iz dvorane u kojoj su crveno-bijelih domaćin. Pogledajte detalje:

Podsjećamo, peti meč finalne serije igra se u četvrtak od 20 časova, a domaćin će biti Partizan. Očekuje se da u prepunoj Beogradskoj areni domaći tim ima ogromnu podršku, a crveno-bijeli će morati da igraju i protiv huka sa tribina nakon što su u dosadašnjem dijelu finala oba tima uspijevala da odbrane domaći teren.

Petu utakmicu finala sudiće Saša Pukl, Damir Javor, Tomislav Hordov, a prenos posljednjeg meča u sezoni je na televiziji Arenasport. Tekstualni prenos susreta možete pratiti uz MONDO.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC