• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLIJE LOŠE, STIGLA DOBRA VIJEST ZA PARTIZAN: Panter odlazi, ali ljubimac Željka Obradovića ne ide nigdje

Jam Madar će i naredne sezone igrati za Partizan, ako se nešto ne promijeni u posljednji čas.

 Jam Madar ostaje u Partizanu Izvor: MN PRESS

Iza košarkaša Partizana je veoma uspješna sezona i zbog toga ne čudi da su igrači Željka Obradovića na cijeni. Odmah poslije osvajanja ABA lige počeli su da se prave planovi za novu takmičarsku godinu i da se govori o tome ko ostaje, a ko ide, a čini se da će prvu lošu vijest navijačima crno-bijelih saopštiti i najbolji košarkaš tima Kevin Panter. Dobio je ponudu Barselone tešku oko šest miliona evra i po svemu sudeći, prihvatio ju je, nakon što je odbio Real Madrid, Panatinaikos...

Ipak, gotovo istovremeno stiže i jedna dobra vijest za navijače Partizana. Jam Madar bi mogao da ostane i treću uzastopnu sezonu u Beogradu pošto se čini da nema više ambicije da zaigra u NBA, gdje definitivno ovog ljeta neće igrati ljetnu ligu za Boston, klub koji polaže prava na njega.

To je jasan znak da će se Jam Madar posvetiti Partizanu tokom ljeta, s tim da je bilo informacija da se za njega raspituje i Makabi iz Tel Aviva. Ipak, u ovom trenutku jedan od ljubimaca Partizanove publike i Željka Obradovića je najbliži odluci da ostane u crno-bijelom makar još jednu sezonu. "Ne znam još uvijek ništa za Boston, moramo da vidimo šta će klub reći. Ne znam ništa, pustite me prvo da proslavim", rekao je Izraelac na proslavi titule.

Što se tiče ostalih igrača Partizana, poznato je da za Dantea Egzuma i Matijasa Lesora ima interesovanja iz Panatinaikosa, da Janis Papapetru nije opravdao očekivanja, dok da je Tristan Vukčević izabran na NBA draftu i želi da tokom ljetne lige ostavi dobar utisak u Vašingtonu.

Daleko bliži ostanku su Dejms Naneli, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Balša Koprivica i Alen Smailagić, kao i mladi igrači poput Drezgića, Jovanovića...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC