• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se oglasila nakon najvažnije odluke - "IGRAMO EVROLIGU!" Crveno-bijeli dobili pozivnicu, odmah prave tim za elitu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda će i naredne sezone igrati u Evroligi, objavljeno je na zvaničnom sajtu takmičenja, ali i srpskog kluba.

 Crvena zvezda će i naredne sezone igrati u Evroligi Izvor: MN PRESS

Srbija će i u narednoj sezoni Evrolige imati dva predstavnika - odlučeno je na današnjem sastanku čelnika najboljeg klupskog košarkaškog takmičenja u Evropi. Pored Partizana, koji je osvojio ABA ligu, mjesto u eliti pripašće i Crvenoj zvezdi, koja je dobila specijalnu pozivnicu organizatora da se takmiči protiv najboljih.

Potvrdu odluke sa vrha Evrolige na svom zvaničnom sajtu istakao je i sam klub! Crveno-bijeli su se oglasili saopštenjem o igranju Evrolige, uz najavu da od sada kreće formiranje igračkog kadra kako bi tim bio konkurentan svim ostalim timovima na kontinentu.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u cjelosti:

"KK Crvena zvezda Meridianbet nastupaće u narednoj takmičarskoj sezoni 2023-2024 u Evroligi, potvrđeno je u četvrtak iz sjedišta tog takmičenja. KK Crvena zvezda Meridianbet ovim putem zahvaljuje se na velikom povjerenju Evroligi i dioničarima te organizacije koji u našem klubu vide pouzdanog partnera. Spisak učesnika Evrolige u takmičarskoj sezoni 2023-2024: Crvena zvezda, ALBA Berlin, Anadolu Efes, Monaco, Baskonia, Olimpija Milano, Barselona, Bajern Minhen, Fenerbahče, ASVEL, Makabi Tel Aviv, Olimpiakos, Panatinaikos, Partizan, Real Madrid, Valensija, Virtus Bolonja, Žalgiris Kaunas. Takođe, u novoj sezoni igraće se i 'plej in' format, u kome će se za dva mjesta u TOP 8 boriti klubovi od 7-10 mjesta. Klub se okreće narednim aktivnostima u prelaznom roku, ali i svim koracima koji su neophodni kako bi klub i prvi tim spremni dočekali početak nove sezone", naveli su crveno-bijeli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC