• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac Dantea Ezuma se bori za život!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pojavile su se informacije da je otac Dantea Egzuma životno ugrožen.

 Otac Dantea Egzuma se bori za život Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Sesil Egzum, otac jednog od najboljih košarkaša Partizana Dantea Egzuma, bori se za život. Nekadašnji košarkaš se nalazi na intenzivnoj nezi u jednoj bolnici, prenio je novinar Damijan Arsenis. Za sada nije poznato šta se desilo sa Eguzumovim ocem i zbog čega je hitno hospitalizovan, ali svi se nadaju da će se 60-godišnjak izboriti.

Tokom najvećeg dijela sezone, Sesil Egzum je bio uz Dantea i bodrio ga na utakmicama Partizana, kako onima u Beogradu, tako i na gostovanjima. I sam je postao ljubimac navijača Partizana, posebno zbog energije kojom je davao dodatni impuls svom sinu, kome je prethodna sezona bila najbolja od početnih dana u NBA ligi. Zajedno sa Partizanom igrao je u četvrfinalu Evrolige, dok je crno-bijelima donio i pehar ABA lige poslije decenije.

"Volim mnogo ljude ovdje, navijače, uživao sam na utakmicama. Strast je nevjerovatna, nikada nisam vidio da publika ovoliko voli tim i kada pobjeđuje i kada gubi. Mnogo mi se dopada što ga publika voli. To samo znači da je srećan ovdje i da su ljudi srećni što je on tu. Hoće li ostati? Mnogo zavisi od kluba, vidjećemo", rekao je nedavno Sesil Egzum za MONDO.

Sesil je igrao na univerzitetu "Sjeverna Karolina" sa legendarnim Majklom Džordanom, zajedno su osvojili titulu 1982. godine u NCAA ligi.  On je draftovan 1984. godine od strane Denvera u devetoj rundi, ali nikada nije zaigrao tamo. Karijeru je gradio u Australiji. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:49
Dante Egzum
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC