• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PANTER ODBIO NBA ZBOG ŽELJKA I PARTIZANA! Htjeli da zamijene zvijezdu tima sa njim, Srbin ga zvao da ponovo uzmu prsten!

Autor Nikola Lalović

Toronto Reptorsi sa Darkom Rajakovićem hoće da opet uzmu NBA prsten, a dio tog plana bio je i Kevin Panter!

 Kevin Panter odbio NBA zbog Partizana Izvor: Profimedia

Kevin Panter je poslao "grobare" u trans kada je odlučio da još dvije godine ostane u Partizanu! Kapiten "parnog valjka" je u drugoj sezoni u crno-bijelom osvojio ABA ligu, igrao četvrtfinale Evrolige, a prema navodima iz kluba odbio je i veće ponude da ostane u Beogradu. A sada se ispostavilo da je odbio i NBA ligu! 

Prema navodima stranih medija Toronto Reptorsi su bili ozbiljno zainteresovani za Pantera! Novi trener tima iz Kanade Darko Rajaković htio je da svojoj bekovskoj rotaciji iz koje je otišao Fred Van Vlit dodao Pantera, ali ponuda nije bila dovoljno primamljiva za Amerikanca. 

"Zaista smo ozbiljno razgovarali sa Toronto Reptorsima, mislio sam da ću dobiti šansu. Neko vrijeme su trajali pregovori i postojala je mogućnost da odem tamo. Nije se poklopilo, jednostavno se nismo dogovorili", rekao je Panter gostujući u jednom podkastu. 

On je istakao da nije dobio garancije da će igrati i sa 30 godina je izabrao da bude lider Partizana prije šanse da se dokazuje od nule u NBA ligi.  "Pokušavao sam dosta dugo da vidim da li je ponuda ozbiljna ili ne, jer NBA ponude često nisu ozbiljne. Oni će ti dati negarantovani ugovor i reći će da je sve super ako ostaneš, ako se ne dokažeš onda odlaziš. Kada sam ja u pitanju, morate da mi ponudite i ugovor, ne da budete samo jaki na riječima. Tako da sam ostao u Evropi", rekao je Panter.

Djelovalo je u jednom trenutku da će nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a sada kapiten Partizana i miljenik "grobara" napustiti Srbiju, ali je i pored ponuda evropskih velikana i NBA timova odabrao ostanak uz Željka Obradovića i crno-bijele. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:03
Kevin Panter za MONDO o igranju za Srbiju
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC