• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panter slučajno otkrio ko još ostaje u Partizanu: "Ako hoćete na ovu crnu stranu, pozovite me"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jam Madar će po svemu sudeći ostati u Partizanu.

 Jam Madar ostaje u Partizanu kaže Kevin Panter Izvor: MN PRESS

Kevin Panter potpisao je novi ugovor sa Partizanom, njegovim stopama pošao je i Zek Ledej, a uskoro bi to trebalo da učini i Aleksa Avramović. Još jedno ime je kapiten crno-bijelih slučajno otkrio. U pitanju je Jam Madar.

Prema riječima jednog od lidera srpskog tima i izraelski plejmejker bi trebalo da ostane. Dosta toga zavisi od ponuda iz NBA lige, mada djeluje da je bliži ostanku. "Ne odlučujem ja ko dolazi. Ako želite na ovu crnu stranu, pozovite me, možemo da pričamo. Zek i ja se dobro znamo, još od Milana. Komunikacija je uvijek postojala, igraćemo zajedno još dvije godine. Nama je lako da ostanemo i da igramo zajedno. Sa Madarom igram već dvije godine, biće nam ovo treća godina, lako je i za njega. Imali smo razgovore unutar tima, raspitivali se, bio sam dio tih razgovora", rekao je Panter u podkastu portala "BasketNews".

Jedno od pitanja bilo je i u vezi Dantea Egzuma, da li je i njega pokušao da nagovori da ostane prije nego što je Australijanac potpisao za Dalas. "Dante i ja smo bliski, kao i svi ostali, baš smo bliski u timu. Znali smo svi da je njegov glavni cilj NBA. Bio bi to i moj glavni cilj da sam šest godina bio tamo. Srećan sam što se vratio tamo. Nije bilo razmišljanja kod njega, svi smo to očekivali da će da ode ako dobije dobru ponudu."

Nastavio je da hvali nekadašnjeg saigrača. "Popravio je igru, posebno izbor šuta. Ne kažem da je uzimao loše šuteve ranije, samo je sada strpljiviji, bolje 'čita igru'. Mislim da će se zadržati u NBA i poslije ove godine i da ga nećemo gledati nazad u Evropi", zaključio je Panter.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:05
Kevin Panter Izjava
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC