• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladiću, očekujem javno izvinjenje! Britni Spirs se javila poslije skandala sa novom NBA zvijezdom

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Britni Spirs je obratila Viktoru Vembanjami.

 Obezbjeđenje Viktora Vembanjame udarilo Britni Spirs Izvor: YouTube/NBA/Twitter/BritneySpears/Screenshot

Talentovani francuski košarkaš Viktor Vembanjama (41) stigao je ovog ljeta u NBA ligu kao najveći talenat još od Lebrona Džejmsa, a spletom nesrećnih okolnosti pažnju medija nije privukao blistavim partijama na Ljetnoj ligi - nego skandalom u koji je upleten po dolasku u Sjedinjene Američke Države.

Dok je Vembanjama (19) "bježao" od fanova, sa leđa ga je potapšala pop pjevačica Britni Spirs, a njegovo obezbjeđenje je burno reagovalo i udarilo je tom prilikom. Ubrzo se saznalo za skandal i tako je Viktor Vembanjama privukao negativnu pažnju medija, a sada se i Britni Spirs "okomila" na njega pošto nekoliko dana poslije incidenta zahtijeva i javno izvinjenje, pošto one koje je uputilo njegovo obezbjeđenje nije dovoljno.

"Ja sam bila najpoznatija osoba na svijetu, djevojke su se bacale na mene, tinejdžerke su me rušile dok traže fotografiju. Moje obezbjeđenje ih nikad nije dotaklo, nije im ni prišlo... Ne sviđa mi se što su ljudi isticali da sam zaslužila da dobijem udarac jer to ne zaslužuje nijedna žena!", kazala je Britni Spirs i opisala kako je pala na zemlju, a potom se obratila i Vembanjami: "Dobila sam izvinjenje za stolom, ali poslije pola sata - još čekam javno izvinjenje."

U međuvremenu, Vembanjama je debitovao za San Antonio u Ljetnoj ligi i odigrao je na prvoj utakmici ispod svakog nivoa za prvog pika na draftu, da bi već u drugoj utakmici ubacio 27 poena i pokazao zašto su ga Spursi izabrali. Ipak, povrijedio se i čini se da je za njega Ljetna liga završena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC