• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA SPREMA BOMBU, A ITALIJANI TVRDE - NIŠTA OD TOGA: Krilni centar čeka, ali ponuda iz Beograda nikako da stigne

Crvena zvezda je izgleda završila sa prelaznim rokom, pošto iz Italije dolaze vijesti da od dolaska Tornikea Šengelije nema ništa.

 Italijani tvrde da nema ništa od dolaska Šengelije u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je do sada predstavila devet novih igrača za narednu sezonu, ali kako prenose italijanski mediji deseto neće biti Tornike Šengelija. Iskusni gruzijski krilni centar je pominjan kao meta crveno-bijelih, ali "Korijere delo sport" navodi da za njega nema ponude.

Šengelija je i dalje igrač Virtusa iz Bolonje, a nekadašnji košarkaš Valensije, Baskonije i CSKA iz Moskve za sada planira da ostane u Italiji. On ima 31 godinu, iskustvo igranja u NBA ligi, ali izgleda da od dolaska u Beograd nema ništa. 

Nije do kraja jasno kako će izgledati rotacija crveno-bijelih na mjestu krilnog centra naredne sezone, pošto su od "klasičnih" četvorki za sada tu Dalibor Ilić i Dejan Davidovac. Ipak, sva četiri centra - Luka Mitrović, Džoel Bolomboj, Marko Simonović i Majk Tobi mogu da odgovore zadacima na poziciji krilnog centra i vjerovatno će takođe oni imati minutažu na četvorci. 

Posljednje pojačanje crveno-bijelih bio je omaleni 175 centimetara visoki plejmejker iz Brazila Jago dos Santos, a prije njega su redom stizali Šabaz Nejpir, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Rokas Gedraitis, Dejan Davidovac, Džoel Bolomboj, Marko Simonović i Majk Tobi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC