• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA ODUSTALA OD ŠENGELIJE I MIROTIĆA: Ništa od bombe iz Gruzije, a razlog nema veze sa sportom

Crvena zvezda neće dovoditi ni Nikolu Mirotića ni Tornikea Šengeliju.

 Crvena zvezda odustala od dovođenja Nikole Mirotića i Tornikea Šengelije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je odustala od dovođenja Nikole Mirotića i Tornikea Šengelije i to je saopšteno članovima skupštine kluba. Na skupštini na kojoj je razmatrano o ciljevima kluba za narednu sezonu istaknuto je da se neće dovoditi nijedan od dvojice krilnih centara za koje je tokom prelaznog roka bilo interesa. Što se tiče Mirotića on je i dalje pod ugovorom sa Barselonom i još uvijek ne može da pregovara sa ostalim ekipa, a prethodnih dana je postalo sasvim izvjesno da će u Partizan. Što se tiče Tornikea Šengelije, od njegovog dolaska odustalo se zbog razloga koji nisu povezani sa sportom. Prema navodima sa skupštine, njegova obraćanja koja se tiču politike su procijenjena kao problematična, a ujedno ima i plan da se bavi politikom poslije košarkaške karijere i zbog toga mu je savjetovano da ne dolazi u Srbiju. 

Tornike Šengelija se oglašavao u vezi rata u Ukrajini i čim je sukob počeo u februaru prošle godine on je zatražio raskid ugovora sa CSKA iz Moskve, mada je potom demantovao da je rat bio razlog, već da je u pitanu bila povreda. Nakon toga je pojačao Virtus, a po svemu sudeći od navodnog dolaska u Crvenu zvezdu ipak nema ništa. Sa druge strane, i dalje postoji mogućnost da Zvezda dovede igrača Barselone Korija Higinsa, za koga se navodno bori sa Partizanom, ali i dalje provjerava njegovo zdravstveno stanje zbog velikih problema sa povredama.

Kada je u pitanju i dalje upražnjena pozicija krilnog centra, na kojoj igraju i Mirotić i Šengelija, Zvezda će i dalje tražiti rješenje, jer u ovom trenutku na njoj nema primarnu opciju. Brojčano, crveno-bijeli su na tom mjestu solidno popunjeni (krila Davidovac i Dalibor Ilić, kao i većina centara koji mogu da "uskoče"), ali je jasno da će Duško Ivanović i saradnici nastaviti potragu za igračem koji će iznijeti najveći teret. To po svemu sudeći neće biti ni Šengelija, ni Mirotić.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:02
Nikola Mirotić izjava Crvena zvezda Barcelona
Izvor: MONDO/Mladen Šolak
Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC