• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panter "peckao" navijače Crvene zvezde! "Razumijem vas, mi smo postavili trendove!"

Autor Dragan Šutvić

Kevin Panter je poručio da je Crvena zvezda iskopirala Partizan odlukom da igra u "Štark Areni", na šta su navijači podsjetili kapitena crno-bijelih da je u toj hali igrao već za crveno-bijele.

 kevin panter pecnuo navijače crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Sjajni navijači Partizana obilježili su prethodnu sezonu u Evroligi fantastičnom posjetom i navijanjem u "Štark areni" što je klubu donijelo ozbiljan priliv novca od ulaznica, a u potrazi za takvom finansijskom injekcijom - i Crvena zvezda će od naredne godine opet igrati u najvećoj košarkaškoj hali u Srbiji.

Crvena zvezda je donela odluku da sve utakmice Evrolige naredne godine igrati u "Štark areni", a ne u hali "Aleksandar Nikolić", što je na Tviteru prokomentarisao i kapiten crno-bijelih Kevin Panter. Želio je da "pecne navijače" Crvene zvezde da su na neki način iskopirali Partizan, tako da je ušao u polemiku sa navijačima u pauzi između dvije sezone: "To je i dalje naše sr**e, ali ih razumijem, mi smo postavili trendove".

Razljutio je ovom porukom brojne navijače Crvene zvezde koji su ga podsjetili da je prvo u "Štark areni" igrao u dresu njihovog kluba u sezoni 2019/10, na šta je Panter zaboravio: "Prvi srpski klub za koji si igrao je bila Crvena zvezda u Areni", napisao mu je navijač, na šta se Panter nasmijao: "To je takođe tačno!". Poslije stotine dobijenih poruka, Kevin Panter je poručio navijačima rivalskog kluba da je vrijeme da se "spusti lopta" poslije svega: "Ljudi su toliko osjetljivi... Ljeto je, opustite se, u redu je da se malo prozivamo i uživamo". 


Podsjetimo, kapiten i najbolji košarkaš Partizana Kevin Panter produžio je ugovor sa crno-bijelima na još dve sezone, tako da će i naredne godine predvoditi svoj klub u Evroligi. Vidjeli smo prošle godine mnogo puta kako je "eksplodirao" igrajući u "Štark Areni", kako u dresu Partizana, tako i prethodno dok je nosio dres Crvene zvezde kratko 2020.

Pogledajte

00:23
Kevinu Panteru skandiraju Ostani
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC