• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako zove Partizan, vraćam se iz penzije" Igrao u NBA, sad se "bezobrazno" preporučuje Žocu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši košarkaš Atlante, Barselone, Olimpije i brojnih drugih klubova kaže da bi se vratio iz penzije ako ga pozove Partizan.

 malkolm Dilejni iz penzije bih se vratio u Partizan Izvor: Profimedia

Partizan je ostao bez Nikole Mirotića i sada mora da mijenja plan za ljetnji prelazni rok, međutim možda im je američki košarkaš Malkolm Dilejni "olakšao posao" pošto se sam preporučio Željku Obradoviću. Iskusni košarkaš (34) sa NBA iskustvom, inače dobar prijatelj kapitena crno-bijelih Kevina Pantera, već drugi put u posljednjih nekoliko nedjelja javio je javno Partizanu da bi bio zainteresovan da igra za njih.

Nakon što je prije nekoliko nedjelja objavio na Tviteru da će bez problema "potpisati za Partizan ako mu pošalju ugovor", sada je na istoj društvenoj mreži odgovarao na pitanja navijača i, između ostalog, poručio je da će se vratiti iz penzije ako mu se do kraja ljeta javi neko iz Partizana.

"Da li sam u penziji? Zavisi ko pita...", napisao je Malkom Dilejni odgovarajući na pitanja navijača, nakon čega mu je postavljeno potpitanje da "pita Partizan". "Ako je tako, spremio bih se", dodao je Dilejni i potom oduševio Grobare spominjanjem sjajne partije protiv rivalske Crvene zvezde u jednoj od brojnih evroligaških utakmica koje je odigrao prethodnih godina u dresovima Lokomotive i Barselone.


Podsjetimo, Dilejni igra na poziciji plejmejkera ili beka-šutera, a u dosadašnjem dijelu karijere nastupao je za Šalon, Budiveljnik, Bajern Minhen, Lokomotivu Kubanj, Gvangdong, Barselonu i Olimpiju Milano (posljednji ugovor 2022. godine), dok je u NBA ligi igrao dvije godine za Atlantu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC