• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev najbliži saradnik u reprezentaciji Srbije!

Autor Dragan Šutvić

Svim silama je KSS pokušavao da ubijedi Nikolu Jokića da igra za Srbiju na Svjetskom prvenstvu, ali nije uspio.

 ognjen stojaković u stručnom štabu reprezentacije srbije Izvor: Youtube/Jao Mile podcast/printscreen

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić saopštio je u ponedjeljak širi spisak igrača na koje računa za Sjvetsko prvenstvo, a kao što već svi znaju bilo je mnogo "otkaza". Između ostalog, Srbiju ponovo neće predstavljati najbolji igrač Nikola Jokić koji je selektoru objasnio da "nije mentalno spreman da preuzme odgovornost", a da je konačna odluka saopštena samo nekoliko sati pred obraćanje medijima.

Pokušavali su Jokića da ubuhede selektor Pešić, predshednik Danilović, kapiten Bogdanović, ali i jedan od njegovih najbližih saradnika Ognjen Stojaković, inače novo ime u stručnom štabu reprezentacije Srbije. Trener zadužen za razvoj igrača Denvera će biti dio Pešićevog tima za predstojeće Svjetsko prvenstvo, potvrdio je Kari.

"Imamo dopunu u medicinskom stafu, trenera za fizičku pripremu, pojačanje i u košarkaškom dijelu. Sve radimo da servisiramo naše igrače na najbolji mogući način. Do sada je to bila odlična saradnja, obostrana. Očekujemo da će se to nastaviti i dalje. Ognjen Stojaković je prihvatio poziv, krasna je osoba i sigurno će nama biti od velike pomoći i meni lično", poručio je Pešić tokom obraćanja medijima, a od ranije su uz njega Marinović, Kostić i Kosović.

Inače, Stojaković je sa Jokićem praktično radio od njegovog prvog dana u NBA ligi, a više puta je isticao koliko je Somborac divna osoba.

"Ovo je moje mišljenje, sada potkrijepljeno i dokazima - Jokić je najbolji evropski košarkaš koji je igrao u NBA ligi. I, možda je ovo smjela izjava, Jokić je jedan od deset najboljih svih vremena! Trenutno, najbolji košarkaš na svijetu koji je oborio sve moguće rekorde. Promijenio je način na koji se igra košarka", rekao je Stojaković u jednom nedavnom intervjuu, a ni Jokić ne krije da je i te kako Ogijeva zasluga što je toliko napredovao od dana u Megi.

Svjetsko prvenstvo se igra od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Indoneziji i Japanu, a Srbija će u Manili u grupnoj fazi igrati protiv Kine, Južnog Sudana i Portorika.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC