• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA SE OGLASILA - OSTAJE JOŠ DVIJE SEZONE: Svi su mislili da ide, a on dobio novi ugovor

Iskusni centar Ognjen Kuzmić nastaviće da nosi dres Crvene zvezde i u naredne dvije sezone.

 Ognjen Kuzmić produžio ugovor Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavlja sa potpisima ovog ljeta - sada nije u pitanju pojačanje već produžetak saradnje sa iskusnim centrom Ognjenom Kuzmićem (33). Snažni košarkaš vjerovatno neće biti u prvom planu tokom naredne sezone, ali je klub ipak odlučio da nastavi saradnju koja traje već godinama i ponudi Kuzmiću dvogodišnji ugovor.

Tako je Ognjen postao treći igrač Crvene zvezde koji je ovog ljeta obnovio saradnju sa klubom. Prije njega su to uradili Luka Mitrović i Stefan Lazarević, dok je tim sa Malog Kalmegdana u međuvremenu završio i najveći dio posla oko dolazaka novih igrača. Zbog svih tih potpisa "roster" je gotovo pa formiran i Zvezda bi veoma brzo mogla da bude spremna za novu sezonu.

U njoj se ne očekuje prevelika minutaža za Ognjena Kuzmića, NBA šampiona sa Golden Stejtom 2015. godine i osvajača Evrolige u dresu Real Madrida 2018. godine. Vjerovatno će nekadašnji reprezentativac Srbije rođen u Doboju biti tek posljednja opcija Duška Ivanovića na centarskim pozicijama. Podsjećamo, Ognjen Kuzmić je Zvezdu pojačao u ljeto 2016. godine, a nakon jedne sezone se preselio u Real. Ipak, dvije godine kasnije vratio se u Beograd i ponovo obukao crveno-bijeli dres. Sa Crvenom zvezdom Ognjen Kuzmić je osvojio čak 11 trofeja i to 4 ABA lige, 3 nacionalna šampionata i 4 Kupa Radiivoj Korać. U crveno-bijelom dresu odigrao je čak 297 utakmica i postigao 1727 poena.

Inače, Crvena zvezda je u veoma bogatom prelaznom roku već potpisala devetoricu novih igrača, uz tri produžetka saradnje. Tim za narednu sezonu činiće i novajlije Miloš Teodosić, Šabaz Nejpir, Jago dos Santos, Rokas Gidraitis, Adam Hanga, Dejan Davidovac, Džoel Bolomboj, Majk Tobi i Marko Simonović.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Crvena Zvezda KK
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC