• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Kuzmić nastavljaju dalje - do 2023. godine: Malo ko bi tako verovao u mene kao VI!

Autor Milutin Vujičić

"Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama".

 Ognjen Kuzmić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2023. godine Izvor: MN PRESS

Ognjen Kuzmić (30) ostaje u Zvezdi, a pred start nove sezone produžio je ugovor!

Crvena zvezda mts obavestila je javnost da je Kuzmić stavio paraf na ugovor do kraja takmičarske 2022/23, što dovoljno govori o tome koliko je Saša Obradović zadovoljan njegovim partijama i zalaganjem tokom priprema.

Možda će vas zanimati

Kuzmiću je ovo drugi mandat u Zvezdi pošto je na Mali Kalemengdan stigao pred sezonu 2016/17, a posle "triple krune" pozvao ga je Real Madrid.

Kuzmić je u "kraljevskom klubu" imao problema sa povredama, pa se u Zvezdu vratio prošlog leta, ali nedugo posle potpisivanja ugovora doživeo je saobraćajnu nesreću zbog koje je nekoliko meseci bi van terena i tražio je staru formu.

Zvezda ga je u februaru pozajmila u FMP kako bi brže došao do forme, ali ubrzo posle toga sezona je prekinuta zbog korona virusa.

MEDIA DAY Crvena zvezda Beograd, 22.09.2019.
Izvor: MN PRESS

"Ostanak i produženje ugovora i vernosti Crvenoj zvezdi je za mene bila laka odluka u svakom pogledu. Malo ko bi stao, verovao u mene i pomogao mi na sve načine, nakon svega što mi se desilo i što sam ostavio iza sebe u prethodnom periodu kao što je to uradila Crvena zvezda. Zato narednu sezonu vidim kao priliku za novo dokazivanje, priliku da pomognem timu i vratim na terenu klubu i navijačima za sve jer su bili uz mene kada mi je bilo najteže i pokazali da smo zaista velika porodica", kazao je Ognjen Kuzmić za zvanični sajt i dodao:

"Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama".

Prvi meč u novoj sezoni Crvena zvezda igra protiv Fenerbahčea (2. oktobar) u Evroligi, dok je potom očekuje i Cibona u okviru ABA Lige (5. oktobar). 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC