• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Crvena zvezda je nova stanica Nikole Kalinića!" Iz kluba sve potvrđeno, želi nazad!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pregovori postoje, interes je obostran, ali Barselona koči povratak Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu

 Milan Dozet Nikola Kalinić dolazi u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je ove sezone dovela veliki broj pojačanja, ali navijačima to nije dovoljno! Kada su se pojavile informacije da je Nikola Kalinić blizu raskida ugovora sa Barselonom "delije" su poželjele da ga opet vide u crveno-bijelom. Nebojša Čović je istakao da se traži igrač na krilnoj poziciji, a sada se oglasio i Milan Dozet

Sportski direktor crveno-bijeih je istakao gostujući u "Miljanovom korneru" na "Sputnjiku" da ekipa pregovara sa njim, ali da ne može ništa dok je pod ugovorom sa drugim klubom. 

"Dobili smo stotine poruka da se na interentu piše kako će Nikola Kalinić da ide iz Barselone. Naravno, mi na njih ne odgovaramo, ali svakako da reagujemo na svaki i mali znak. Bili smo sa Kalinićem u kontaktu i tokom sezone i poslije sezone, i trenutno smo u kontaktu, ali on ima još važeći ugovor sa Barselonom i siguran sam, ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida tog ugovora, da je Crvena zvezda njegova prva sljedeća stanica", naglasio je Milan Dozet. 

Što se tiče Nikole Mirotića potvrdio je da je bilo razgovora sa agentima oko njegovog dolaska, ali da do dogovora na kraju nije došlo. 

"Sa Mirotićem smo bili u kontaktu i željeli da ga vidimo u našim redovima. Imali smo i neke razgovore sa njegovim agentima, ali do dogovora nije došlo. Što se tiče druge strane priče i nekih optužbi na račun Crvene zvezde, čak je i Partizan javno rekao u prvom obraćanju, kako je siguran da nikakve prijetnje nisu uticale na njegovu odluku i kako će se narednih dana vidjeti sve. Nikola je između ostalog izašao i rekako kako nije bilo prijetnji od strane Crvene zvezde. On je neko ko svaki put bude dočekan aplauzom gdje god da smo igrali protiv njega. Pretprošle sezone je proglašen i zvezdašem godine tako da ga stvarno doživljavamo kao našeg i nismo bili ti koji bi spriječili njegov odlazak bilo gdje. Lično, a ne kao sportski direktor Zvezde, mislim da je njegova odluka na kraju bila takva jer je čovjek koji je uradio mnogo za srpski narod i nije želio da na neki način odsiječe dio ljudi koji ga podržavaju i poštuju odlaskom u jedan ili drugi klub", istakao je Dozet. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC