• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NISAM HTIO DA NAPUSTIM PARTIZAN, ALI... Oglasio se Lesor: Objasnio zašto je otišao kod Atamana!

Autor Dragan Šutvić

Matijas Lesor je kod Željka Obradovića postao jedna od ključnih karika.

 lesor nije htio da napusti partizan  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Matijas Lesor prvi je koji je ovog ljeta napustio Partizan i preselio se u Panatinaikos. Za prethodne nepune dvije sezone, Lesor je postao miljenik navijača crno-belih i bio je jedan od ključnih igrača na putu ka plej-ofu Evrolige i titulu u ABA ligi, međutim ponuda iz Grčke ga je privukla i postao je dio drim-tima Ergina Atamana. Sada ističe da nije na kraju ni želio da ide iz Partizana...

"Bilo je komplikovano, nisam htio da napustim Partizan, ali činjenica da sam otišao u Panatinaikos koji je tim sa sličnim ciljevima i uvijek gleda da bude na vrhu Evrolige, pa me je motivisalo i uz to potpisao druge vrhunske igrače", kazao je Lesor za grčki portal "SDNA" i dodao da zna da će i u Atini biti "luda atmosfera" kao i u Beogradu.

Lesor je doživio peh poslije kraja sezone sa Partizanom i vjerovatno neće biti na konačnom spisku Francuske za Mundobasket. O tome odlučuje medicinsko osoblje reprezentacije pošto su umjesto Lesora već pozvani Joan Makondu i Iv Pons, a ni sam Lesor nije siguran da li će biti na raspolaganju za turnir. Objasnio je da ima uganuće članka i da su doktori rekli da ga čeka oko dvije nedjelje pauze, ali bi to lako moglo da se produži.

"Stvarno želim da igram na Mundobasketu, to je kratak turnir. Ipak, rokovi su kratki i zbog toga je sve dodatno teže. Učestvujem u video analizama i tokom treninga sam na rehabilitaciji. Svi kažu da sam mnogo napredovao i da se moja uloga promijenila, strpljenje, učenje igre, iskustvo... Mirniji sam", kazao je Lesor.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC