• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentacija, svadba i novi klub - sve za 20 dana: Pešić ga precrtao, a evo gdje odlazi da igra!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski košarkaš Aleksa Radanov, 13. na spisku Svetislava Pešića, ima novi tim za predstojeću sezonu.

 Aleksa Radanov ide u moskovski klub Runa Izvor: MN PRESS

Burno ljeto za srpskog košarkaša Aleksu Radanova, i sa profesionalne strane, ali i u privatnom životu! Nakon što je veći dio ljeta proveo sa reprezentacijom Srbije tokom priprema za Mundobasket, na koji neće ići jer je posljednji otpao sa spiska selektora Svetislava Pešića, Aleksa je riješio pitanje kluba za narednu sezonu. Naradna stanica je Moskva i tamošnji klub Runa, novajlija u elitnom rangu. Detalje o transferu potvrdio je agent Miško Ražnatović na svom Tviter profilu.

U međuvremenu Aleksa se oženio Svetlanom Bjelan i ta vijest privukla je mnogo pažnje u srpskim medijima. Zaljubljeni par iskoristio je minimalni odmor koji je Radanov mogao da dobije, a srpski reprezentativac otišao je da uz picu proslavi novo poglavlje u svom privatnom životu. Pogledajte detalje sa vjenčanja:

Podsjećamo, Radanov je svojevremeno bio jedan od najvećih talenata srpske košarke, a u Crvenoj zvezdi je odrastao. Bio je uzdanica crveno-bijelih i na osvojenom juniorskom turniru Evrolige 2014. godine, ali u seniorskom timu tokom nekoliko sezona nije uspio da pokažu sav talenat. Dva puta je odlazio na pozajmice u FMP, zatim je bio član Igokee, a prethodnu sezonu proveo je u Peristeriju.

Nakon saradnje sa legendarnim Vasilisom spanulisom koji mu je bio trener u grčkom klubu, došlo je vrijeme za novi izazov u karijeri. Aleksa Radanov će u Moskvi biti dio veoma ambicioznog projekta, a saigrač će mu biti crnogorski plejmejker Nikola Ivanović koji je tokom ljeta napustio Crvenu zvezdu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC