• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOP 5 JOKIĆEVIH PADANJA U TRANS! Popije u kafani pa napravi lom, naročito uz narodnjake! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski košarkaš Nikola Jokić već godinama se tokom ljeta odlično provodi u rodnom Somboru, a ovako su izgledali ti "nastupi".

 Najluđi provodi Nikole Jokića na koncertima Izvor: Kurir/Petar Aleksić/Instagram/Dragana_Mirkovic//Instagram/Dragana_Mirkovic

Nikola Jokić i dalje odmara u rodnom Somboru, gdje puni baterije za novu sezonu nakon što mu je prethodna bila najnapornija u karijeri, ali ima vremena najbolji igrač NBA lige i za odmor. Tako je u četvrtak uveče prisustvovao koncertu Cece Ražnatović i tom prilikom pao u trans - uz stihove "Šta je to u tvojim venama, što te tera drugim ženama"!

Novi dernek koji je Nikola Jokić napravio u rodnom gradu naterao nas je da se prisjetimo svih koje smo ispratili tokom prethodnih godina. Nakon napornih sezona u Americi Jokić obožava da ljeto provede u Somboru, gdje se opusti i ne mora da razmišlja ni o čemu drugom sem o dobrom provodu!

Pa, kad je čovjek veseo, šta tu ima da se zamjeri... Prisjetite se nekih od najboljih lumpovanja u kojima je učestvovao Nikola Jokić. Upozoravamo vas da ovog puta nema lakih vojvođanskih nota Zvonka Bogdana ili Đorđa Balaševića, koji najbolji srpski košarkaš sluša dok se opušta.

ZAPJEVAO "PUŠENJE" NA BINI!

Ne tako davno, prije samo dvadesetak dana, Nikola Jokić je u "uhvaćen" u provodu, ali tada nije bilo riječi o narodnjacima. U jednom poznatom somborskom lokalu najbolji srpski košarkaš opuštao se dok je muzika svirala pjesme "Zabranjenog pušenja", a on se pridružio na bini. Zajedno sa pjevačem priredio je okupljenima šou za pamćenje i to tako što je dva puta zapjevao.

Riječ je o numerama "Zenica bluz" u kojoj postoji dio "Ne razumiješ ti to druže sudija", što bi moglo da ima veze i sa košarkaškim arbitrima, a ne samo sa ubistvom ljubavnika sopstvene žene na koje je svojevremeno aludirao Dr Nele Karajlić. Takođe, tu je i pjesma "Fikreta", odnosno njen najpoznatiji stih "U lošoj formi sam". Za Nikolu znamo da nije - prije samo nekoliko mjeseci bio je najbolji igrač NBA lige i biće to ponovo čim počne sezona.

ILIĆEV HIT, ALI PJEVA PEJOVIĆ!

Nekoliko sedmica prije toga Nikola Jokić je u rodnom gradu prisustvovao koncertu Ace Pejovića, ali ga nije dirnula pjesma tog izvođača već Miroslava Ilića. Uz stihove "Pričaj mi o njoj, pričaj sve što znaš" iz pjesme "Pozdravi je, pozdravi" Nikola Jokić je bio veoma opušten, pa bismo možda rekli da mu narodnjaci malo više leže.

Srpski košarkaš je pustio glas dok je Aco zabavljao publiku u Somboru, a popeo se i na stolicu kao da njegovih 211 centimetara nisu dovoljni da se istakne među sugrađanima. Ipak, to nema nikakve veze sa visinom, Jokić voli da se penje na stolice i stolove kada je u dobrom raspoloženju...

ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ POLUGO DRMAO GRANE!

Vjerovatno najčuveniji snimak Nikole Jokića i njegovog pijanstva je iz 2019. godine, pred Svjetsko prvenstvo na kojem je nastupio. Mesto događaja je isto - njegov rodni grad Sombor, a mijenjaju se samo pesme uz koje slavi Nikola. Ovog puta je za dobro raspoloženje srpskog košarkaša bila zadužena Dragana Mirković i njena pjesma "Pečat na usnama".

Nikola Jokić je polugo na snimku koji sada ima već pune četiri godine, a u jednom trenutku se vidi kada se drži sa drvo koje se nalazi odmah pored njega. Nije jasno da li je Jokić pokušao da se uhvati kako ne bi pao ili je samo u delirijumu želio da zatrese krošnju stabla pored kojeg je bio dok ga je pogađala pjesma nekada najveće zvijezde jugoslovenske muzike.

"MAHINALNO" DRUŽENJE SA ZIDOM I VIKI MILJKOVIĆ!

Legendaran snimak Nikole Jokića takođe je nastao u provodu i to nakon što je Nikola Jokić postao MVP ligaškog dela sezone po prvi put u karijeri. U rodnom Somboru, daleko od Amerikanaca koji tada još nisu počeli da dolaze u Srbiju zbog njega, Nikola je preterao sa alkoholom, pa mu nije bilo lako da se kreće gradskim ulicama. Zato su tu bile zgrade, da mu pomognu na putu do odredišta.

Uspio je, pratio je zvuk i stigao na mjesto gdje želi da igra, a hit Viki Miljković "Mahinalno" idealno mu je poslužio za to. Okupljeni su dobili priliku da vide jednu od prvih kultnih scena Nikole Jokića, koji će u narednim godinama još nekoliko puta padati u sevdah pred sugrađanima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC