• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Pešić nakon pobjede nad Južnim Sudanom uživo

Srbija je savladala Južni Sudan u posljednjem meču prve grupne faze Svjetskog prvenstva, a sada uživo možete pratiti konferenciju za medije selektora Svetislava Pešića.

 Pešić nakon pobjede nad Južnim Sudanom uživo Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Srbija je ubjedljivo savladala rivala i u posljednjem meču prve grupne faze Svjetskog prvenstva u Manili i naš tim će sa prvog mjesta u grupi otići dalje. Savladan je Južni Sudan sa velikom razlikom, ubačeno je preko 100 poena i selektor Pešić bi trebalo da bude zadovoljan. Da li će biti?

Vidjećemo, a njegovu konferenciju za medije posle meča možete pratiti uživo u kartici TOK DOGAĐAJA.

12:36

Kraj konferencije!

Bogdan Bogdanović i selektor Pešić su otiši!

12:35

Šta radi ekipa pre i posle meča?

"Spava, ne mogu da ih probudim! Spava i sanja! Imamo da ne odemo u... Šta radimo? Imamo izvanredne uslove. Sjajni su uslovi u hotelu, imamo sjajne uslove za trening, sve je na visokom nivou. Igrači imaju dobre krevete. Ja sam razgovarao sa igračima, imaju dobre krevete. Pitao sam ih da li da menjamo krevete, kažu da ne treba, da spavaju u komadu. Najbolje bi bilo da se što pre završi ova konferencija i da se što bolje odmorimo za sledeću utakmicu. 

12:32

Razigran i veći broj igrača?

"Koliko sam zadovoljan? Već sam rekao, zadovoljan sam. Ja sam manje-više govorio o odbrani. Naša dva najiskusnija igrača pogledajte koliko imaju asistencija. Ne možeš da budeš nezadovoljan. Tim se razvija, želi da sarađuje i to je najbitnije. Ipak smo mi nova ekipa. Imamo Bogdana i Stefana Jovića koji znaju, oni su igrali zajedno, ali sa ostalima nisu igrali. Mi se tražimo, najvažnije je da oni između sebe sarađuju. Još je važnije šta se dešava sa igračima pre i posle treninga. To je jako važno u smislu uigravanja i tu smo na dobrom putu". 

12:30

Čime je zadovoljan?

"Sa svim sam zadovoljan, ali svuda moramo i da rastemo. I u napadu i u odbrani. Danas je bila izvanredna odbrana 1 na 1 najvećim delom utakmice. Igrači su preuzeli odgovornost i videli ste da ova ekipa sa kojom smo igrali ne respektuje nikoga. Zahvaljujući odgovornosti mi smo uspeli da dobijemo i timsku odbranu. To trebamo da nastavimo i dalje, Sve počinje od odbrane na pleju, a završava se odbranom na najvišim igračima."

12:28

O minutima svih igrača

"Ne raspoređujemo mi minutažu. Mi imamo uvek plan igre, postavljamo zadatke kako u odbrani tako i u napadu i pokušavamo da se držimo toga. NE raspoređuemo minute, nego gledamo da ono što probamo da postavimo onako kako smo zamislili. Za nas je bitno da imamo plan šta hoćemo da uradimo i da probamo noseće igrače da ubacimo tamo gde su najbolji.Što se tiče minuta ja to ne gledam.", rekao je Pešić. 

12:26

Bogdan o razlici na svakom meču?

"Igra se zbog rezultata naravno. Mi ne gađamo koga ćemo koliko da dobijemo. Igramo košarku i svesni smo da će naredne utakmice biti teže i zahtevnije. Spremni smo i za tesnije završnice."

12:24

Bogdan o asistencijama

"Mislim da tako igramo, ja sam samo reagovao na situacije u igri. To je to."

"Znamo da je Južni Sudan prvi put tu, a tim pokazuje da nisu turistički došli ovde. Došli su da se takmiče i to će dići nivo košarke u njhovoj zemlji."

12:24

Pešić o Joviću

"Rekao sam mu - ako si sam, donesi odluku. Šutni! Ako možeš da probiješ, probij i on je jako talentovan, ima dobar osećaj 1 na 1 i za njega nije najbitnije šta mu ja kažem nego da ga podržavaju saigrači. To je najbitnije."

12:22

Bogdan o Italiji

"Očekujem jako nezgodnu utakmicu. Jako dobru za navijače. Još jedna utakmica sa Italijom. Znamo se dobro i biće to dobra utakmica", a Pešić je dodao: "Završili smo meč pre 10 minuta i ne razmišljamo sada o tome. Pričaćemo o tome sutra."

12:21

Evo i Pešića!

"Sjajan stav za naš tim. Od prvog do poslednjeg minuta koncentracija je bila sjajna, pogotovo u tranziciji. Igrali smo protiv fizički jakog tima, sjajnog atletski. Ofanzivni skokovi su im jaka strana, imaju jasan koncept igre, za nas je to bila interesantna utakmica. Ni manje ni više bitno, za nas je svaka utakmica najbitnija. Za osvajanje prvenstva je najbitnije da se pobedi svaka utakmica! Ali je najbitnije da se iskoristi utakmica da se poboljšamo individualno. Večeras je bilo jako dobro"

12:19

EVO GA BOGDAN!

Sa selektorom je na konferenciju za medije stigao i kapiten Bogdan Bogdanović. 

"Bila je jako teška utamica, fizički zahtevna i najteža u grupi iako rezultat to ne govori. Srećan sam zbog toga, ali za nas je tek počeo turnir,

12:08

Prvi izlaze Sudanci

Pred medijima su Kuani Kuani i trener Rojal Ajvi. 

11:50

Kakva pobeda!


Palo je preko 100 poena, razlika je ipla i na 30 poena viška i naš tim je i bez Alekse Avramovića i Filipa Petruševa u sastavu izgledao odlično!

UKRATKO

  • Nova pobjeda Srbije
  • Prvi su u grupi
  • Sljedeći meč sa Italijom
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije