• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SIMANIĆ NAPRAVIO PRVE KORAKE POSLIJE OPERACIJE! Najnovije informacije o stanju srpskog košarkaša, otkriven plan za dalje

Boriša Simanić je sve bolje nakon dvije operacije u Manili.

 Stanje Boriše Simanića Izvor: Profimedia/VCG 111451745104

Košarkaški reprezentativac Srbije, Boriša Simanić uspješno se oporavlja poslije dvije operacije u Manili, piše "Kurir". Cijela Srbija bila je zabrinuta za njega zbog toga što je hitno hospitalizovan i operisan poslije jednog nezgodnog udarca na meču protiv Južnog Sudana, a posebno nakon informacija da je zbog komplikacija morao da mu bude odstranjen jedan bubreg.

Srećom, najveća kriza je prošla i njegovo "zdravstveno stanje se značajno poboljšalo, pa je izašao sa intenzivne njege i prebačen je na odjeljenje". Redovno ga posjećuje doktor reprezentacije Dragan Radovanović, a pozitivna vijest je i da je danas uz pomoć njega i fizioterapeuta državnog tima napravio i prve korake poslije operacije.

Takođe, prati se njegov dalji oporavak i pravi se polako plan za transport u Beograd gde bi trebalo da nastavi dalje liječenje, a kako je doktor Moma Jakovljević izjavio za MONDO - vjeruje se da će moći da nastavi košarkašku karijeru. "Ova sezona je za njega završena. Ali, posle pet-šest mjeseci, moći će da se bavi košarkom. Bubreg je parni organ, tako da će sa jednim bubregom moći da živi i da ga čuva od upala i drugih problema. Biće kontrola za otprilike pola godine u bolnici 'Dragiša Mišović' kod nas, možda bude i ranije", izjavio je Jakovljević.

U međuvremenu, pojavila se i prva fotografija Simanića iz bolnice, a uoči utakmice Srbije sa Litvanijom poslao je poruku svojim saigračima i poželio im sreću, pa kapiten Bogdan Bogdanović ističe i da je to bila dodatna motivacija za sve da odigraju najbolji meč na turniru i plasiraju se u polufinale.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC