• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PITAO ME JE ŠTA HOĆU - REKAO SAM ZLATO! MVP Mundobasketa otkrio ključni momenat: Svako je poželio nešto, a ja...

Kapiten Njemačke i MVP Svjetskog prvrnstva Denis Šreder otkrio je sve o sastanku sa selektorom Gordijem Herbertom nakon koga se sve promijenilo! Ovdje je iskovana medalja

 Denis Šreder nakon zlatne medalje Izvor: MN PRESS

Njemačka je prvak svijeta nakon što je tim Gordija Herberta pobijedio Srbiju u finalu, a MVP turira je Denis Šreder! Kapiten Njemačke je poslije utakmice istakao da ovaj uspjeh nije napravljen preko noći.

"Bilo je ovo dugačko putovanje, više od 10 godina je trajalo, nevjerovatna grupa ljudi. Okupili smo se u julu, trener je uradio fenomenalan posao. Napraviti 8-0, proći dalje iz strašne grupe, nevjerovatno šta smo uradili. I da, osvojili smo zlatnu medalju, ponosan sam što mogu da se radujem sa saigračima i porodicom", rekao je Denis Šreder.

Dodao je i da on i saigrači sada žele da uživaju u svakom momentu uspjeha koji su napravili. Ipak su sada korak bliže, ako ne i na nivou Dirka Novickog.

"Uživamo u svakom trenutku, treningu, utakmici. Mislim da je to razlog što smo uradili šta smo uradili, ispisali smo istoriju. Naravno, Dirk Novicki je NBA šampion, neko ko je promijenio igru, i ko zaslužuje svako poštovanje", dodao je sjajni plejmejker.

Sada su na redu Olimpijske igre i Nemačka će i tu imati ogromna očekivanja! "Znamo da su sledeće godine Olimpijske igre, da će se utakmice prenostiti na TV. Kada sam počeo da igram za reprezentaciju, svi su znali za Novickog, ali ne i za tim. Sada su počeli da prepoznaju šta smo sve uradili za tim, i u Okinavi, i ovdje na Filipinima".

A na kraju je govorio o sastanku tokom grupne faze u Okinavi nakon koga je medalja "iskovana"."Ne znam da li je u Okinavi, imali smo sastanak, bili nas je četvoro u četiri grupe i pitao je svakoga da poželi na nešto. I svi su rekli - medalja. Pitao je mene, i rekao sam - zlato", završio je Šruder.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC