• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORIŠA SIMANIĆ U AVIONU SA KOŠARKAŠIMA SRBIJE! Vraća se u Beograd, oglasio se doktor: Napravljen poseban krevet! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš Boriša Simanić vraća se sa reprezentativcima u Beograd nakon operacije u Manili. Od reportera MONDA Nikole Lalovića sa Mundobasketa.

 Borisa Simanic se vraca sa kosarkasima Srbije u Beograd Izvor: MONDO/MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije vraća se danas sa Svjetskog prvenstva u Manili čarter letom koji polijeće u 14.30, a stižu sjajne vijesti - Boriša Simanić će biti sa ekipom u avionu. Dobro je poznato da je srpski košarkaš zbog jakog udarca na meču sa Južnim Sudanom još 30. avgusta morao da bude operisan i hitno mu je odstranjen bubreg, poslije čega je ostao u bolnici i sada stižu sjajne vijesti da oporavak ide u dobrom pravcu.

"U zadnjem dijelu aviona je napravljen krevet na kome će biti Simanić, oko njega će biti medicinska ekipa, tu su anestetičari i bolničari iz bolnice Dragiše Mišović. Mi ćemo biti uz njega, naravno kao i njegova majka i djevojka, tako da bih vas molio za privatnost. Dobro je, ali lako može da se umori, sve smo pripremili da dobro podnese put", rekao je doktor srpske reprezentacije Dragan Radovanović.

Doktor je objasnio da je problem sa povredom imao i Nikola Milutinov, pošto je dobio jak udarac na meču protiv Kanade, dok se i dalje čeka tačna procjena stanja Ognjena Dobrića koji je u prvim minutima meča sa Njemačkom morao van terena. Posebno je bilo zabrinjavajuće što je jedva mogao da hoda poslije svega.

Pogledajte

03:19
Dragan Radovanović o Boriši Simaniću
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

"Što se tiče Dobrića, imao je jednu ozbiljnu distorziju na početku utakmice i sinoć poslije meča je bilo kasno i nismo mogli da napravimo zbog uslova dijagnostiku i uradili smo prvu pomoć i zbrinjavanje, a kada dođemo u Beograd ići će na magnetnu rezonancu. Imaće i terapiju u avionu. Kad se pogleda snimak, vidi se da to ozbiljno izgleda. Imao je nekoliko puta već uganuće tog zgloba, a nadam se da zbog toga što je već zglob bio labav, da to neće biti ozbiljnija povreda", naglasio je doktor Radovanović.

Podsjetimo, Boriša Simanić se oglasio posle poraza Srbije u finalu Svjetskog prvenstva i zahvalio se svim saigračima na sjajnoj borbi, a i njemu će biti uručena medalja koju je na ceremoniji uzeo kapiten Bogdan Bogdanović.

Pogledajte

00:49
Avion Srbije
Izvor: Kurir/Dado Đilas
Izvor: Kurir/Dado Đilas

Pogledajte

00:09
Povratak Srpske reprezentacije
Izvor: Kurir/Dado Đilas
Izvor: Kurir/Dado Đilas

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Daćemo ti srce Boriša
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC