• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN PLATIO VIŠE OD POLA PORESKOG DUGA! Navijači donirali, evo koliko još novca fali crno-bijelima

Partizan je na zvaničnom sajtu kluba objavio koliko je plaćeno i koliko još treba da plati u budućnosti.

 Partizan otplatio pola duga Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana počeli su pripreme za novu sezonu i već odigravaju utakmice na kojima Željko Obradović ima priliku da vidi formu košarkaša, a i klupska uprava crno-bijelih naporno radi pred novu takmičarsku godinu. Nakon što je u finišu prethodne sezone uz pomoć navijača prikupljan novac za poreski dug, Partizan je počeo da otplatom tog kamena oko vrata.

Poreski dug od gotovo sedam miliona evra napravljen je prije nego što je u klub stigla aktuelna vladajuća struktura, a njima je bila potrebna pomoć kako bi se izborili sa finansijskim problemima. Crno-bijelima su pomogli navijači, koji su u velikom broju donirali novčana sredstva namijenjena plaćanju poreza i sakupili oko 1,7 miliona evra.

KK Partizan Mozzart Bet je danas uplatio 3.735.500 evra za namirenje poreskog duga. Na ovaj način, crno-bijeli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku.

"Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rješavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem mjeseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan, poručio je Mijailović, a prenio zvanični sajt kluba.

Podsjećamo, predsjednik Partizana Ostoja Mijailović nedavno je istakao da će cjelokupni dug za porez biti isplaćen da početka nove sezone. Danas je napravljen samo prvi korak ka tom cilju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC