• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boriša je primjer Srbije koju volimo! Oglasila se ministarka Grujičić: Da nije bilo Gage, bojim se da ne bi bilo slavlja

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ministarka zdravlja Danica Grujičić istakla je važnost doktora Dragana Radovanovića koji je insistirao da se Boriša Simanić operiše.

 Ministarka Danica Grujičić o Boriši Simanjiću Izvor: MN Press/K1/Screenshot

Ministarka zdravlja Danica Grujičić gostovala je na televiziji "K1" i pričala o brojnim temama koje se tiču zdravstva, a dotakla se i srpskog košarkaša Boriše Simanića. Dobro je poznato da je imao velikih zdravstvenih problema zbog udarca koji je doživio tokom Svjetskog prvenstva u košarci i da je zbog toga hitno operisan i izvađen mu je bubreg, da bi samo dvije nedjelje poslije borbe za život bio zajedno sa našim igračima na balkonu Gradske Skupštine i slavio srebro.

"Boriša je primjer naše Srbije koju volimo i to je Srbija - borba do kraja", kazala je doktorka Grujičić tokom gostovanja na "K1" i posebno se osvrnula na stručnost doktora Dragana Radovanovića koji je sve vrijeme bio uz Simanića.

"Hvala Bogu da je Gaga Radovanović bio tamo i sticajem okolnosti ga znam, on je većinom operisao moju familiju jer smo drugovi iz mladosti. Bojim se da nije bio tamo i da nije insistirao da se izvrši operacija, bojim se da slavlje ne bi bilo kao sinoć. To govori šta može struka. Kad je neko u pravu, kad zna šta se dešava u organizmu, Gaga (prim. aut.) je zaista sjajan i odgovoran je za unapređenja kod nas na fakultetu i cijeli život je posvetio i medicini", zaključila je Grujičić.

Tokom slavlja na balkonu Skupštine, Novak Đoković je posebno pozdravio Borišu Simanića i zaplakao zajedno sa njim, dok se srpski košarkaš prvi put oglasio poslije operacije i kazao je da se nada da će moći da nastavi igračku karijeru.

"Za sada zaista ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri mjeseca ne smijem ništa da radim. Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati poslije toga", kazao je Simanić, potvrdivši da sljedeća tri mjeseca mora da odmara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC