• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuni šok - Partizan ispustio trofej u drami!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trojkom Hrvata Borne Kapuste, Partizan izgubio u finalu Superkupa. Crno-bijeli doživjeli "pomračenje" u završnici i ostali bez trofeja.

 SC Derbi pobijedio Partizan i osvojio ABA Superkup Izvor: MN PRESS

Trojkom Borne Kapuste, Studentski centar pobijedio je Partizan u finalu ABA Superkupa 83:81, napravivši apsolutno iznenađenje u meču za prvi trofej u sezoni. U završnici meča pripremnog turnira u hali "Morača", Podgoričani su napravili seriju čak 10:0 i tako su šokirali prvaka Jadrana, koji je potpuno stao u završnici i ostao bez pehara.

Kapusta je pogodio trojku preko novajlije crno-bijelih Frenka Kaminskog, a upravo je Amerikanac srpskog porijekla u posljednje četiri sekunde pokušao da pogodi o tablu za produžetak, ali je promašio taj šut i crnogorski tim je počeo veliko slavlje u "Morači". Željko Obradović je prišao svakom igraču Studentskog centra i čestitao pobjedu koja nije bila na vidiku kada je Aleksa Avramović pogodio poslije prodora za velikih 81:73 na 2:55 minuta do kraja. Ko je tada mogao da pomisli da će se ovako završiti?

Sezona ABA lige počeće u petak, crno-bijeli će prvi meč odigrati narednog ponedjeljka protiv Mornara u Štark areni, a prije toga će učestvovati na jakom pripremnom turniru Panatinaikosa u Atini.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC