• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golemac hvali igrača Zvezde: To što ima Teodosić fali novoj generaciji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slovenački trener govorio o legendi srpske košarke i novom košarkašu Crvene zvezde Meridanbet.

 Jurica Golemac hvali Teodosića Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet/MN Press

Jurica Golemac, bivši trener Primorske, Cedevita Olimpije i nekadašnji reprezentativac Slovenije, gostovao je u "Podkast Inkubatoru" i biranim riječima govorio o Milošu Teodosiću, novom plejmejkeru Crvene zvezde Meridianbet.

"Teodosić je jedan od najboljih plejmejkera sa ovih prostora u posljednjih 15 godina. Obožavao sam da ga gledam, igrao sam protiv njega kad je bio u FMP-u i poslije kad je igrao u Grčkoj. Kad je imao 18 godina igrao sam, mislim, za Hapoel Jerusalim i igrali smo protiv njih Ligu šampiona i vidjelo se tu da dečko drugačije vidi košarku. Način na koji je igra, vidi je romantizam na koji vodi ekipu", rekao je on.

"Ta želja, glad za pobjedom... I dok gledam italjianski plej-of, u kojem je u tim godinama spreman da odgrize nogu za pobjedu. To je nešto što fali modernoj generaciji. Stvarno je jedan od najboljih u Evropi koji su igrali na toj poziciji", rekao je Slovenac.

Podsjetimo, Tedosić je ovog ljeta došao u Srbiju iz Virtusa i u 37. godini ostvario svoj san da igra za crveno-bijele, za koje navija odmalena. Karijeru je počeo u FMP-u davne 2004. godine, sa samo 17 godina, a potom je igrao za Olimpijakos, CSKA, Los Anđeles Kliperse i Virtus, u kojem je proveo prethodne četiri godine, bio prvak Italije, osvajač Evrokupa...

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

U prvom meču za Zvezdu, on je u subotu na gostovanju Igokei podijelio sedam asistencija i nagovijestio šta će navijači moći da vide od njega ove sezone. I zbog čega jedva čekaju da ga vide i u Evroligi u crveno-bijelom, već protiv Asvela u četvrtak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC