• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grcima nije promaklo - Lesor udario na prvu zvijezdu tima! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ekipa Ergina Atamana užasno počela sezonu, a to nije najveći problem za Panatinaikos koji ima sukob unutar ekipe.

 sukob lesora i slukasa  Izvor: Twitter/Dimantoni7/printscreen

Košarkaši Panatinaikosa doživjeli su izuzetno bolan poraz od Olimpijakosa (75:51) koji im je u Superkupu Grčke održao pravu košarkašku lekciju - posebno je to bilo primijetno u prvih 20 minuta igre kada su momci u zelenim dresovima postigli samo 11 poena. Da situacija u timu Ergina Atamana nije sjajna vidjelo se na terenu, ali i pored njega, pošto su se iza leđa iskusnog stručnjaka raspravljala dva ljetna pojačanja. Matijas Lesor i Kostas Slukas prepirali su se dok se njihov tim "raspadao" protiv najvećeg rivala!

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan snimak na kojem se vidi kako Lesor prilazi Slukasu koji se nalazio na nekoliko metara od njegove stolice. Rasprava traje svega nekoliko sekundi, a u jednom trenutku se vidi kako francuski centar i rukama pokušava nešto da objasni. U tim momentima ne vidi se lice grčkog plejmejkera koji je iz Olimpijakosa prešao na drugu stranu grada, ali kada se bivši centar Crvene zvezde i Partizana skloni, utisak je da Slukas lako prelazi preko svega što se desilo.

On u tom trenutku uzima flašicu sa vodom, a odlazak Lesora sa mjesta na kojem su se raspravljali nije ispratio ni pogledom. Kao da mu se ovakve stvari dešavaju svakodnevno i kao da eventualni sukob dvije velike zvijezde u evropskoj košarci nije glavna briga za klub koji je promijenio gotovo kompletan igrački kadar da bi napao šampionsku titulu u Evroligi. Pogledajte trenutak rasprave:

Zanimljivo je da će dva tima odigrati novi meč već u prvom kolu Evrolige, a tada će Panatinaikos morati da bude na znatno višem nivou kako im se ne bi ponovio debakl sa Superkupa. Ukoliko bi protiv crveno-bijelih upisali novi poraz došlo bi do velike nervoze u samoj ekipi, ali i među navijačima koji su pred početak sezone imali ogromna očekivanja.

Podsjećamo, prvi čovjek kluba Dimitris Janakopulos doveo je za trenera Ergina Atamana koji ima dve šampionske titule sa Efesom i ispunio mu nekoliko velikih želja. U klub su tokom ljeta stizale "bombe" u vidu Kostasa Slukasa, Kajla Gaja, Luke Vildoze, Janisa Papapetrua, Huanća Ernangomeza, Dinosa Mitoglua, Kostasa Adetokunba i Matijasa Lesora.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC